Obnoviť stránku

L'ORÉAL PARIS Elseve Color Vive Purple Shampoo 200 ml

4,6 17 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
6,59 €

L'ORÉAL PARIS Elseve Color Vive Purple Shampoo 200 ml

Silver šampón L'Oréal Paris Elseve Color Vive Purple Shampoo

Blond vlasy sú krásne a blondínky sú právom považované za jedny z najkrajších žien na svete. Len keby vás netrápili nevzhľadné žlté škvrny na vašich inak krásnych blond vlasoch. Zbavte sa nepríjemných žltých odleskov so šampónom L'Oréal Paris Elseve Color Vive Purple Shampoo, ktorý je viac ako obyčajný šampón. Fialový šampón obsahuje fialové pigmenty, ktoré neutralizujú a zbavujú vlasy oranžových, žltých a medených tónov. Blond vyzerá ľahšie, platina čistejšia a brunetky dosiahnu chladnejšie odtiene. Purple šampón nie je vhodné používať denne. Votrite raz týždenne do mokrých vlasov, nechajte pôsobiť 1 – 3 minúty a zmyte teplou vodou. Vašu obvyklú umývaciu starostlivosť o vlasy nemusíte meniť. Pri nanášaní je lepšie použiť rukavice.

Silver šampón L'ORÉAL PARIS Elseve Color Vive Purple Shampoo 200 ml

Kľúčové vlastnosti šampónu L'Oréal Paris Elseve Color Vive Purple Shampoo

  • Neutralizovanie nežiaducich podtónov vo svetlých a odfarbených vlasoch
  • Fialový šampón L'Oréal Paris Elseve Color Vive Purple vyživuje a hydratuje vlasy
  • Dôkladne umýva vlasy aj vlasovú pokožku
  • Vlasy sú po použití jemné, hebké a žiarivé
  • Zmena je vidieť už po prvom použití šampónu Elseve Color Vive Purple

Zloženie

Aqua / Water, Sodium Laureth Sulfate, Coco-Betaine, Glycol Distearate, Cocamide MIPA, CI 60730 / Acid Violet 43, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Trideceth-6, Iris Florentina Root Extract, Polyquaternium-7, Polyquaternium-10, Salicylic Acid, Limonene, Linalool, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Benzophenone-4, Amodimethicone, Alpha Isomethyl Ionone, Carbomer, Citric Acid, Citronellol, Cetrimonium Chloride, Butylene Glycol, Coumarin, Hexylene Glycol, Amyl Cinnamal, Parfum / Fragrance, (F.I.L C226042/2)


Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Silver

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Lesk, Hydratácia

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené

Objem

Objem 200 ml

Typ

Typ produktu Šampón
Kód:  KSVL3719
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3600523699155

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14