Obnoviť stránku

ĽORÉAL PARIS Elseve Color Vive Box

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ĽORÉAL PARIS Elseve Color Vive Box

Doprajte svojim farbeným vlasom vyživujúcu starostlivosť s produktmi ĽORÉAL PARIS Elseve Color Vive. Kozmetická súprava obsahuje šampón a kondicionér Elseve Color Vive. Šampón aj kondicionér obsahujú výťažok z červenej pivónie, farbené vlasy vyživujú a chránia po dobu až 10 týždňov. Produkty obsahujú UVA/UVB filtre, ktoré chránia vlasy proti slnečným lúčom a predlžujú tým účinky farby. Darčeková kozmetická sada ĽORÉAL PARIS Elseve Color Vive je vhodná ako darček.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady ĽORÉAL PARIS Elseve Color Vive Box

  • Darčeková súprava kozmetiky obsahuje šampón a kondicionér zo série Elseve Color Vive
  • Produkty sú vhodné na farbené vlasy
  • Výťažok z červenej pivónie vlasy vyživuje a hydratuje
  • Obsiahnuté UVA/UVB filtre chránia vlasy pred slnečným žiarením
  • Produkty Elseve Color Vive dodávajú vlasom hebkosť a žiarivú farbu
  • Sada je vhodná ako darček

Šampón ĽORÉAL PARIS Elseve Color Vive 250 ml

L'Oréal Elséve Color Vive šampón bol vyvinutý špeciálne pre starostlivosť o farbené alebo melírované vlasy. Nové posilnené zloženie bolo obohatené o špeciálny elixír, ktorý zachováva farbu a pomáha zvýrazniť jej žiarivosť. Navyše je vlasové vlákno intenzívne vyživované už od korienkov. Obsiahnuté UVA/UVB filtre chránia vlasové vlákno proti slnečným lúčom, čím predlžujú účinky farby. Výsledkom sú zdravé, hebké vlasy s intenzívnou a žiarivou farbou. Doprajte vašim vlasom tú najlepšiu starostlivosť bez zaťažujúcich silikónov.

Kondicionér ĽORÉAL PARIS Elseve Color Vive 200 ml

Doprajte vašim farbeným alebo melírovaným vlasom expertnú starostlivosť s balzamom na vlasy L'ORÉAL Elséve Color Vive. Nové zloženie obohatené o elixír pre zachovanie farby zachytáva pigment vnútri vlasu a tým napomáha predĺžiť žiarivosť farby. Ošetrujúce zloženie obohatené o vyživujúci koncentrát intenzívne vyživuje a vyhladzuje vlasové vlákno, zanecháva vlasy hebké a ľahko rozčesateľné. Ochrana proti UV – UVA/UVB filtre chránia vlasy a farbu vlasov proti slnečným lúčom.


Zloženie

Zloženie šampónu:
Voda, Sodium laureth sulfate, Dimethicone, Coco-betaine, Glycol distearate, Sodium chloride, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Cocamide MIPA, Tocopherol, Sodium benzoate, Sodium cocoate, Sodium hydroxide, Etylhexyl methoxycinnamate, Salicylic acid, Poly (linseed oil), Benzophenone-4, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Linalool, Alpha-isomethyl ionone, Carbomer, Geraniol, Citronellol, Metyl cocoate, Citric acid, Hexylene glycol, Hexyl cinnamal, Parfum / fragrance

Zloženie kondicionéra:
AQUA / WATER, CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, Cetyl ESTERS, TOKOFÉROL, ETYLHEXYLMETOXYCINAMÁT, TRIDECETH-6, Chlórhexidín DIGLUCONATE, POLY (LINSEED OIL), BENZYLALKOHOL, BENZYLSALICYLÁT, LINALOOL, Benzophenone-4, AMODIMETIKÓN, ISOPROPYL ALCOHOL, ALFA-IZOMETYL-IONÓN, GERANIOL, CITRIC ACID, POTASSIUM HYDROXIDE, CITRONELLOL, CETRIMONIUMCHLORID, HEXYLCINNAMAL, PARFUM / Fragrance. 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dámske

Určenie

Určenie Pre ženy
Kód:  KSDS1442
Produktové číslo:  8592807431658

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13