Obnoviť stránku

ĽORÉAL PARIS Color Riche 129 Montmartre 4,8 g

5 2 hodnotení
Kúpiť s kódom ALZADNI20
Kód bude uplatnený automaticky.
6,63 €
Garancia najlepšej ceny
8,29 €

ĽORÉAL PARIS Color Riche 129 Montmartre 4,8 g

Hľadáte rúž, ktorá vytvorí skvelý look, ale zároveň bude pery hydratovať? Rúž ĽORÉAL PARIS vám presne toto ponúka. Očarí vás jeho sýta farba a krémová textúra. Na perách sa nerozpíja a veľmi príjemne sa nosí. Navyše veľmi dlho vydrží. Vďaka zloženiu obohatenému o arganový olej a vitamín E, rúž hydratuje a chráni vaše pery po celú dobu nosenia, a to tiež dlho po odlíčení.

Kľúčové vlastnosti rúžu ĽORÉAL PARIS Color Riche 129 Montmartre 4,8 g

  • Rúž ĽORÉAL PARIS pre dokonalé pery
  • Vydrží veľmi dlho na perách
  • Nerozpíja sa
  • Rúž ĽORÉAL PARIS sa o pery stará a dodáva im hydratáciu
  • Ponúka komfortné nosenie

Zloženie:
Lanolín Oil, Oleyl Erucate, Hydrogenated Castor Oil Dimer Dilinoleate, Acetylated Lanolín, Sesamum Indicum Seed Oil/Sesame Seed Oil, Petrolatum, Cera Microcristallina/Microcrystalline Wax, Cera Alba/Beeswax, Paraffin, Synthetic Wax, Argania Spinosa Kernel Oil, Alumina, Disteardimonium Hectorite, Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Synthetic Fluorphlogopite, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Polyhydroxystearic Acid, Calcium Sodium Borosilicate, Tocopheryl Acetate, Calcium Aluminum Borosilicate, Silica, Geraniol, Aluminum Hydroxide, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Magnesium Silicate, Hydroxycitronellal, Tin Oxide, Tocopherol, Barium Sulfate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Colophonium/Rosin, Metyl 2-octynoate, Glycine Soja Oil/Soybean Oil,Parfum/Fragrance

Parametre a špecifikácia

Krytie

Krytie Plné

Textúra

Textúra Krémová

Vlastnosti

Vlastnosti Hydratačný

Odtieň

Odtieň Fialový

Výdrž

Výdrž 12 hodín

Hmotnosť

Hmotnosť 4,8 g (0 kg)
Kód:  DEKO4467
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3600523801749

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13