Obnoviť stránku

ĽORÉAL PARIS Brow Artist High Contour 102 Cool blond 12 g

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ĽORÉAL PARIS Brow Artist High Contour 102 Cool blond 12 g

Dvojfázová ceruzka na obočie L'Oréal Paris Brow Artist High Contour so svetlo hnedým odtieňom (102 Cool Blond) vám pomôže jednoducho a rýchlo vytvarovať a zvýrazniť vaše obočie. Ceruzka patrí do kategórie 2v1. Na jednom konci nájdete ceruzku na obočie s tenkým hrotom, vďaka ktorému ľahko vyplníte, ale aj presne vytvarujete vaše obočie. Na druhej strane ceruzky sa potom skrýva rozjasňovač, ktorý môžete použiť na klenbu pod obočím, čím dôjde k ešte väčšiemu zvýrazneniu obočia. Vo výsledku získate plné, presne tvarované a prirodzene pôsobiace obočie, ktoré dokonale zvýrazní a podčiarkne celkový vzhľad vašej tváre.

Kľúčové vlastnosti ceruzky na obočie L'Oréal Paris Brow Artist High Contour (102 Cool Blond)

  • Dekoratívna kozmetická ceruzka od L'Oréal Paris na obočie typu 2v1
  • Ceruzka na obočie L'Oréal Paris so svetlo hnedým odtieňom (102 Cool Blond)
  • Dvojfázová ceruzka na obočie pre dokonalé zvýraznenie a skrášlenie obočia
  • Ceruzka na obočie s tenkým hrotom na presnú a jednoduchú aplikáciu
  • Ceruzka na obočie na presný tvar, vyplnenie a zvýraznenie obočia
  • Rozjasňovač na klenbu pod obočím pre ešte väčšie zvýraznenie obočia
  • Po aplikácii Brow Artist High Contour získa obočie prirodzený, plný a výrazný vzhľad

Zloženie:
Ceruzka na obočie:
Synthetic Japan Wax, Stearic Acid, Hydrogenated Soybean Oil, Synthetic Fluorphlogopite, Hydrogenated Coco-Glycerides, Zinc Stearate, Polybutén, Hydrogenated Vegetable Oil, Cera Alba/Beeswax, Copernicia Cerifera Cera/Carnouba Wax, Myristyl Myristate, Polyglyceryl-2 Triisostearate, Triethoxycaprylylsilane, Polygydroxystearic Acid, Tocopherol, Citric Acid [+/- May Contain: CI 77491, CI 77492, CI 77499/Iron Oxides, CI 77891/Titanium Dioxide, CI 77510/Ferric Ammonium Ferrocyanide]

Rozjasňovač:
Izononyl Isononanoate, Cera Microcristallina/Microcrystalline Wax, Ceresinum, Synthetic Fluorphlogopite, Polybutén, Etylhexyl Palmitate, Polyethylene, Octyldodecanol, Tin Oxide [+/- May Contain: CI 77891/Titanium Dioxide, Mica, CI 77491/Iron Oxides]

Spôsob použitia:
Tenkým hrotom vytvarujte a vyplňte obočie do požadovaného tvaru. Rozjasňovač aplikujte na klenbu pod obočím, aby došlo k ešte väčšiemu zvýrazneniu obočia.


Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo

Príslušenstvo Bez kefky

Určenie

Určenie Pre blondínky
Kód:  DEKO1721
Produktové číslo:  3600523601646

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17