Obnoviť stránku

ĽORÉAL PARIS Brow Artist Expert 105 Brunette 0,2 g

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ĽORÉAL PARIS Brow Artist Expert 105 Brunette 0,2 g

Chcete získať ľahko a rýchlo vysnívaný tvar a hustotu vášho obočia? Ceruzka na obočie s kefkou ĽORÉAL PARIS Brow Artist Expert 105 Brunette ho dokonale a zároveň prirodzene zvýrazní a upraví! Vaše oči krásne vyniknú za pomoci trojuholníkového hrotu, ktorý je špeciálne navrhnutý na presnú aplikáciu aj ľahké docielenie požadovaného tvaru a stane sa tak skvelým pomocníkom aj pre začínajúce užívateľky. Odtieň skvele splynie s prirodzenou farbou vášho obočia a nenahraditeľná špeciálna kefka ho uhladí a dotvaruje. Vďaka svojej vodoodolnej a dlhotrvajúcej vlastnosti vás ceruzka na obočie ĽORÉAL PARIS Brow Artist Expert nesklame v žiadnej situácii!

Hlavné prednosti ceruzky na obočie ĽORÉAL PARIS Brow Artist Expert 105 Brunette

  • Presná a jednoduchšia aplikácia vďaka trojuholníkovému hrotu
  • ĽORÉAL PARIS Brow Artist Exper je vhodná aj pre začínajúce užívateľky
  • Uhladzuje obočie a dodáva mu farbu a plnosť
  • Obočie získa prirodzený a pestovaný vzhľad
  • Vodoodolné a dlhotrvajúce vlastnosti udržia obočie krásne za každých okolností
  • Podčiarkne prirodzenú krásu vašich očí

Použitie:
Pred aplikáciou učešte obočie kefkou. Potom ceruzkou jednoduchými ťahmi vyplňte obočie a vytvorte tak jeho definíciu. Na záver použite kefku na dotvarovanie.

Zloženie:
G787940 - INGREDIENTS POLYETHYLENE, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, OCTYLDODECANOL, DICALCIUM PHOSPHATE, NYLON-12, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, SILICA, AQUA/WATER, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, TALC, PROPYLENE CARBONATE, LECITHIN, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, [+/- MAY CONTAIN CI 77491, CI 77492/IRON OXIDES, CI 77891/TITANIUM DIOXIDE, CI 77510/FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE, CI 75470/CARMINE, MICA, CI 77266 [NANO]/BLACK 2 ] (F.I.L. C194669/1).

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre brunetky
Kód:  DEKO1452
Produktové číslo:  3600523352838

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01