Obnoviť stránku

ĽORÉAL PARIS Botanicals Fresh Care Carthmae Rich Infusion 100 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ĽORÉAL PARIS Botanicals Fresh Care Carthmae Rich Infusion 100 ml

Bezoplachový vlasový krém ĽORÉAL PARIS Botanicals Fresh Care Carthmae Rich Infusion s objemom 100 ml je špičkový vlasový prípravok, ktorý vlasy chráni pred vysušovaním a dodáva im bohatú výživu. Bohato peniaci krém so sviežou a uvoľňujúcou vôňou vlasy zjemňuje a umožňuje ich ľahšie rozčesávanie. Krotí nepoddajné vlasy. Jeho zloženie je obohatené o olej zo svetlice farbiarskej v kombinácii so sójovým a kokosovým olejom, ktoré sú spracované ekologickým chemickým procesom. Prípravok neobsahuje silikóny, parabény ani umelé farbivá.
Aktívne látky:
Svetlicový olej je biologicky odbúrateľný a 100% obnoviteľný, výnimočne bohatý na vitamín E a omega 6 a 9 spolu s vysokým obsahom zdravej vlákniny. Ochráni vás od nepríjemných prejavov suchých vlasov.
Účinky:
Výsledkom aplikácie vlasového krému ĽORÉAL PARIS Botanicals Fresh Care Carthmae Rich Infusion sú dokonale vyživené a jemné vlasy, ktoré možno ľahšie rozčesať. Príjemne voňajúce osviežujúcou vôňou.
Zloženie:
Aqua/ water, Cetearyl alcohol, Cocos nucifera oil/coconut oil, Cetyl esters, Cetyl alcohol, Glycine soja oil/soybean oil, Sodium hydroxide, Stearyl alcohol, Behentrimonium chloride, Limonene, Benzoic acid, penta- tetra-di-t-butyl hydroxygydrocinnamate, Linalool, Linum usitatissimum seed oil/linseed oil, Isopropyl alcohol, Caprylic glycol, Myristyl alcohol, Carthamus tinctorius seed oil/safflower seed oil, Citronellol, Citral, Coumarin, Hexyl cinnamal, Parfum/fragrance

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi, S vitamínmi

Účinok

Účinok Regenerácia, Výživa

Typ vlasov

Typ vlasov Suché

Objem

Objem 100 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Bezoplachová
Kód:  VLS786
Produktové číslo:  3600523371129

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07