Obnoviť stránku

ĽORÉAL ELSEVE Color-Vive ochranná maska na farbené vlasy 300 ml

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,59 €

ĽORÉAL ELSEVE Color-Vive ochranná maska na farbené vlasy 300 ml

L´Oréal Elseve Color-Vive

L´Oreal Elseve Color-Vive

Túžite po krásnych vlasoch po celý rok? Vyskúšajte novú ochrannú masku na farbené vlasy od L´Oréal Elseve z radu Color-Vive. Unikátna emulzia je obohatená o vyživujúci Color-Protect elixír, a preto intenzívne vyživuje vlasy poškodené farbením a melírovaním bez toho, aby ich nadmerne zaťažila.
Jednou z hlavných zložiek je inovatívny Nutri-Filtre UV, ktorý bol špeciálne vyvinutý v laboratóriách L’Oréal Paris, aby predĺžil žiarivosť farby a ochránil vlasy za všetkých podmienok. Vďaka nemu sú farbené vlasy posilňované do hĺbky a filter im poskytuje odolný štít pred škodlivými vonkajšími vplyvmi, ako sú slnečné lúče či horúci vzduch pri sušení a žehlení. Mimoriadne zloženie s 50% UV filtrom zastavuje ultrafialové žiarenie, preto vaša farba zostane viditeľne žiarivejšia a až 5-krát viac lesklejšia.
Ľudské vlasy sa častým farbením presušujú, štiepia a poškodzujú. Vďaka maske z radu Color-Vive získajú potrebnú hydratáciu a starostlivosť. Masku nanesiete na umyté a ľahko usušené vlasy, jemne vmasírujete a necháte pôsobiť 2 až 3 minúty. Maska sa ľahko nanáša a rýchlo pôsobí vďaka úplne novej rýchlo sa topiacej gélovej konzistencii. Vlasy po starostlivom opláchnutí ľahko rozčešete a upravíte.

Kľúčové vlastnosti

  • Ochranná maska je obohatená o vyživujúci koncentrát, UVA/UVB filtre a Color-Protect elixír
  • Intenzívne vyživuje vlasy
  • Dodáva až 5-krát viac lesku a žiarivosť farby
  • Dokonalá aplikácia vďaka rýchlo sa topiacej gélovej konzistencii
  • Balenie obsahuje 300 ml

Zloženie:
Voda, Hydroxypropyl starch phosphate, Quaternium-87, Stearyl alcohol, Behentrimonium chloride, CI 14700/red 4, CI 19140/yellow 5, Tocopherol, Sodium hydroxide, Phenoxyethanol, Ethylhexyl methoxycinnamate, Trideceth-5, Trideceth-10, Chlorhexidine digluconate, Poly(linseed oil), Candelilla cera/candelilla wax, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Linalool, Benzophenone-4, Propylene glycol, Amodimethicone, Isopropyl alcohol, 2-oleamido-1,3-octadecanediol, Alpha-isomethyl ionone, Geraniol, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Hexyl cinnamal, Glycerin, Parfum/fragrance (F.I.L. C158612/1)

Parametre a špecifikácia

Druh

Druh Ľanový

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová

Účinok

Účinok Lesk, Hydratácia, Výživa

Objem

Objem 300 ml

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené

Typ

Typ produktu Maska

Typ

Typ Maska

Účinok

Účinok Lesk, Hydratácia, Výživa
Kód:  VLS086
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3600521708538

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16