Obnoviť stránku

Loreal Color Riche Reds JLo 's Pure Red 3,6g

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Loreal Color Riche Reds JLo 's Pure Red 3,6g

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Rúž Color Riche jedinečným spôsobom zvýrazní vaše pery a podčiarkne ich prirodzenú krásu. Jemná textúra s intenzívnou farbou skvele reprezentuje ženu, ktorá ju nosí a dodáva jej vzhledu štýl a eleganciu. Vyplní a zjemní vaše pery a zostane veľmi dlho neporušená. Na obale rúžu nájdete podpis známej krásky, ktorá vyznáva tento jedinečný, odtieň. Dodejte vašim rtům barevný nádech a vyzdvihněte tak jejich svůdnost!
Rúž ponúka krásny odtieň, ktorý dá vyniknúť ich ženské kráse a osobnému štýlu. Takéto matné zafarbenie pier zodpovedá najnovšiemu trendu líčenia. Líčenie je založené na prirodzenej kráse ženy, necháva vyniknúť jej rysy a nevyzerá umelo. Rúž navyše pery vyživuje a do hĺbky hydratuje. Obsahuje omega 3 mastné kyseliny a vitamín E, ktorý pôsobí ako účinný antioxidant. Chráni pery proti vonkajším škodlivým vplyvom a vysušovaniu. Buďte prirodzene krásna s pomocou luxusné krémové rúžu!
Aktívne látky:Omega-3 mastné kyseliny - vyživujú pery a zachovávajú ich vláčnosť a pružnosť.Vitamín E - predchádza vysušovaniu pier, chráni pery pred škodlivými vonkajšími vplyvmi.
odtieň:
JLo 's Pure Red
použitie:
Nanášajte rúž na suché a čisté pery kedykoľvek podľa potreby.
objem:
3,6 g
 

Kód:  KSDE0663-a
Produktové číslo:  3600522760467

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02