Obnoviť stránku

ĽORÉAL PARIS Color Riche Les Ombres E1 Trench Beige 2,5 g

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ĽORÉAL PARIS Color Riche Les Ombres E1 Trench Beige 2,5 g

Očné tiene L'ORÉAL Color Riche Les Ombres E1 Trench Beige obsahujú 4 zladené odtiene, ktoré vám pomôžu vytvoriť dokonalé líčenie zvýrazňujúce krásu vašich očí. Táto malá paletka ponúka veľa najrôznejších kombinácií a štýlov líčenia pre vaše oči. Práškové tiene môžete líčiť buď každý samostatne, alebo ich rôzne miešať a nechať pracovať svoju fantáziu.

Tiene elegantným spôsobom naaranžované do malej kazetky sú vybrané tak, aby k sebe farebne ladili a zaisťovali tak prirodzené prechody medzi sebou. Vďaka ich perfektnej konzistencii, ktorá kombinuje hodvábnu textúru s vysokým podielom pigmentov, získajú vaše oči neodolateľne hlboký pohľad, ktorý mužov očarí. Tiene sa jednoducho a rýchlo aplikujú, majú dlhotrvajúci farebný efekt a perfektnú priľnavosť. Očné tiene sú nenápadným doplnkom každého líčenia, ktoré zvýrazní krásu a farbu vašich očí. Dovoľte svojim očiam, aby mohli zažiariť!
Odtieň:
E1 Trench Beige
Použitie:
Naneste malé množstvo tieňa na špeciálny štetček alebo aplikátor a vytieňujte očné viečko. Na dosiahnutie dokonalého efektu použite viac odtieňov.
Objem:
2,5 g

Parametre a špecifikácia

Farba

Odtieň farieb Hnedá
Kód:  KSDE0506-a
Produktové číslo:  3600522203520

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19