Obnoviť stránku

ĽORÉAL PARIS Brow Artist Designer 302 Golden Brown

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ĽORÉAL PARIS Brow Artist Designer 302 Golden Brown

Loreal Brow Artist Designer
 

Ceruzka na obočie Brown Artist Designer je kozmetickou pomôckou, ktorá dokonale zvýrazní a upraví vaše obočie. Jemná textúra sa ľahko nanáša a má dlhú výdrž. Vydrží na vašom obočí dlhé hodiny bez porušenia. Ceruzka má z druhej strany kefku, ktorou obočie pred začiatkom a po dokončení líčenia upravíte. Dodajte vášmu obočiu tvar a optimálnu hustotu, aby vaše oči krásne vynikli!
Ceruzka jednoducho a veľmi jemne a prirodzene zvýrazní vaše obočie. Používa sa najmä pre optické zhustenie obočia alebo pre dofarbenie požadovaného odtieňa. S použitím tejto ceruzky budú vaše oči krásne rozjasnené. Pre líčenie vyberajte ceruzku v rovnakej farbe alebo o odtieň tmavšiu než sú vaše vlasy. Podčiarknite prirodzenú krásu vašich očí!
Odtieň:
302 Golden Brown
Použitie:
Prečešte obočie kefkou a dokreslite ceruzkou. Doplňte miesta, kde je obočie riedke a vykreslite jeho tvar. Obočie by malo začínať nad horným a končiť nad vonkajším kútikom oka. Po nalíčení obočie prečešte kefkou, najskôr proti smeru obočia a potom v smere obočie. Obočie zostane nadýchané a líčenie krásne splynie s obočím.
Obsah:
1,2 g
 

Zloženie:

Hydrogenated vegetable oil
Ozokerite
Copernicia cerifera cera / carnauba wax
Ricinus communis oil / castor seed oil
Sorbitan stearate
Tocopherol
Ascorbyl palmitate
Lecithin
Glyceryl stearate
Glyceryl oleate
Citric acid
[+/- may contain: ci 77491, ci 77492, ci 77499 / iron oxides, mica, ci 77891 / titanium dioxide]

 

 

 

Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo

Príslušenstvo S kefkou

Určenie

Určenie Pre blondínky
Kód:  KSDE0650
Produktové číslo:  3600522203094

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09