Obnoviť stránku

ĽORÉAL Age Specialist 55+ Gift Set

4,8 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ĽORÉAL Age Specialist 55+ Gift Set

Darčeková sada L'ORÉAL Age Specialist 55+ Gift Set obsahuje denný pleťový krém Age Specialist 55+ Day Cream a nočný pleťový krém Age Specialist 55+ Night Cream. Táto sada luxusnej pleťovej kozmetiky je určená pre ženy nad 55 rokov so zrelou pleťou. V tomto veku prechádza pleť, ale aj hormonálna hladina žien zmenami, pleti môže chýbať výživa a začnú sa objavovať hlbšie vrásky. Venujte v tejto dobe vašej pleti zvýšenú starostlivosť a pozornosť, odvďačí sa vám svojou pevnosťou, zdravím a prirodzenou krásou. Darujte skvelý darček, ktorý ženy poteší!

Denný krém L'ORÉAL Age Specialist 55+ (50 ml)


Je určený na ošetrenie zrelej pleti žien nad 55 rokov. Nanáša sa na pleť každé ráno, perfektne pleť osviežuje a ihneď dodá pleti príjemnú úľavu. Do hĺbky pleť vyživuje, hydratuje a dodáva jej prirodzenú pružnosť a pevnosť. Účinne redukuje vrásky a bráni ich ďalšiemu vzniku. Obsahuje komplex vzácnych olejov, ktoré zjemňujú a vyživujú pleť. Pleť sa stáva opäť pevnejšie a kontúry tváre sú viac definované.

Nočný krém L'ORÉAL Age Specialist 55+ (50 ml)


Jedinečný nočný krém vyživuje a spevňuje pleť počas vášho nočného odpočinku, kedy je pleť schopná najlepšie prijímať výživu a hydratáciu. Obsahuje komplex vzácnych olejov, ktoré zjemňujú a vyživujú pleť. Pleť sa stáva opäť pevnejšie a kontúry tváre sú viac definované. Nočný krém zároveň redukuje tmavé škvrny, ktoré vznikajú vplyvom pribúdajúceho veku. Používajte luxusný prípravok, ktorý ošetruje vašu pleť počas noci.
Typ pleti:
Pre všetky typy pleti žien nad 55 rokov.
Použitie:
Nanášajte denný krém ráno a nočný krém večer na čistú pleť a jemne krém vmasírujte.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Hydratačný

Doba používania

Podľa doby používania Denný
Kód:  KSDS0449
Produktové číslo:  8592807115244

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08