Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ĽORÉAL PARIS Age Specialist 55+ Eyes 15 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ĽORÉAL PARIS Age Specialist 55+ Eyes 15 ml

Očný krém L'ORÉAL PARIS Age Specialist 55+ Eyes patrí do radu kozmetických prípravkov Age Specialist určených pre starostlivosť o zrelú pleť. U každej pleti sa vekom znižuje schopnosť jej regenerácie a pleť sa nedokáže dostatočne chrániť pred vonkajšími škodlivými vplyvmi. Pleť tak stráca sviežosť a vláčnosť, je zvädnutá, bledá a objavujú sa na nej vrásky. Najviac náchylná pleť na tvorbu vrások je práve pleť v okolí očí, kde je nadmerne namáhaná mimikou tváre. Spoločne s vráskami sa môžu objaviť okolo očí taktiež opuchy, vačky a tmavé kruhy pod očami.

Očný krém L'ORÉAL obsahuje Adenozín, ktorý podporuje kolagénové zlúčeniny v pleti a tým bojuje proti vráskam. Obsahuje aj kofeín, ktorý je známy pre povzbudenie mikrocirkulácie. Kofeín je prirodzená prírodná látka, ktorá pôsobí na odvodnenie organizmu a tým aj pleti. Používaním očného krému docielite zosvetlenie tmavých kruhov pod očami, ktoré budú opticky zosvetlené a pleť tak bude žiarivejšia. Zmierňuje opuchy a vačky pod očami. Vačky budú vyzerať menšie a známky únavy tak budú minimalizované. Pleť bude vyzerať oddýchnuto a sviežo. Prípravok redukuje vrásky a už po týždni používania sa zníži výskyt vrások a pleť sa vyhladí. Prípravok bol dermatologicky a oftalmologicky testovaný. Doprajte vašej pleti v okolí očí zdravý a mladistvý vzhľad.
Aktívne látky:

  • Adenozín – podporuje kolagénové zlúčeniny v pleti a tým bojuje proti vráskam
  • Kofeín – povzbudzuje mikrocirkuláciu a prírodné odvodnenie pleti, čím odstraňuje opuchy a vačky pod očami

Typ pleti:
Pre zrelú pleť nad 55 rokov.
Použitie:
Aplikujte na pleť v okolí očí a jemne vmasírujte.
Objem:
15 ml

Zloženie:

Aqua/water, Glycerin, Dimethicone, Squalane, Stearic acid, Stearyl alcohol, Cetyl alcohol, Palmitic acid, PEG-100 stearate, Cera alba/beeswax, Glyceryl stearate, Nylon-66, Propylene glycol, Mel/honey, PEG-20 stearate, Ruscus aculeatus extract/ruscus aculeatus root extract, Caffeine, Isohexadecane, Methyl methacrylate crosspolymer, Sodium hydroxide, Bifida ferment lysate, Silica, Aluminum starch octenylsuccinate, Adenosine, Hydrolyzed rice protein, Hydroxypalmitoyl sphinganine, Panthenol, Polysilicone-8, Polysorbate 80, Acrylamide/sodium acryloyldiemtyltaurate copolymer, Acrylates copolymer, Tocopheryl acetate, Methylparaben, Phenoxyethanol
Chlorhexidine digluconate, Ethylparaben, CI 77491 CI 77492, CI 77499/iron oxides, CI 77891/titanium dioxide, Sodium benzoate

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 15 ml

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ krému

Typ Krém

Účinok

Účinok Proti vráskam, Lifting a spevnenie
Kód:  KSPL1532
Produktové číslo:  3600522632566

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08