Obnoviť stránku

LITTLE GREEN Kids Detangling Shampoo pre deti 240 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LITTLE GREEN Kids Detangling Shampoo pre deti 240 ml

Túžite mať vždy čisté a zdravé vlasy? To všetko získate vďaka šampónu Little Green s objemom 240 ml. Strieborný šampón doma nesmie chýbať blondínkam, ktorým sa nepáči žltý tón vo vlasoch. Tento typ šampónu nie je ideálny ako náhrada bežného umývania vlasov, stará sa iba o odstránenie žltej farby. LITTLE GREEN Kids Detangling Shampoo pre deti 240 ml najviac oceníte, pokiaľ máte všetky typy vlasov, jemné a normálne vlasy. Tento druh je určený pre deti. Ak máte v obľube tekutý (klasický) šampón, iste budete s týmto druhom spokojní. Vaše vlasy sa budú krásne lesknúť. Ak vašim vlasom chýba hydratácia, tento typ bol ideálnou voľbou. Šampón bez parabénov, bez sulfátov a s vitamínmi poskytne to najlepšie pre vaše vlasy.

Najdôležitejšie funkcie šampónu LITTLE GREEN Kids Detangling Shampoo pre deti 240 ml

  • Vďaka tomuto šampónu budete mať vlasy čisté a zdravé
  • Strieborný šampón zaistí vašim vlasom studený blond odtieň
  • Šampón Little Green má objem 240 ml
  • Na všetky typy vlasov
  • Detský šampón
  • S ním budú vlasy krásne lesklé
  • Vlasy zostanú hydratované
  • Typ LITTLE GREEN Kids Detangling Shampoo pre deti 240 ml: tekutý (klasický)
  • Zloženie bez parabénov, bez sulfátov a s vitamínmi

Zloženie

Water / Aqua / Eau, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Propanediol, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Glycerín, Sodium Lauroyl Oat Amino Acids, Phenoxyethanol, Acrylates Copolymer, Sodium Benzoate, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Citric Acid, Hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chlorid, Fragrance (Parfum), Ethylhexylglycerín, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Panthenol, Tetrasodium EDTA, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Potassium Sorbate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzovaný ryžový proteín, Camellia Sinensis Leaf Extract, Výťažok z kvetov harmančeka (Matricaria Recutita), benzyl Alcohol

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre deti

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parabénov, Bez sulfátov, S vitamínmi

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Účinok

Účinok Lesk, Hydratácia

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov, Jemné, Normálne

Objem

Objem 240 ml
Kód:  KSVL5687
Produktové číslo:  669259002793

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03