Obnoviť stránku

LISTERINE CoolMint Mild Taste 500 ml

4,8 319 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,49 €
Pri kúpe 1 ks 4,49 €/ks
Pri kúpe 2 ks 4,36 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 4,26 €/ks

LISTERINE CoolMint Mild Taste 500 ml

Ústna voda Listerine CoolMint je doplnkom na čistenie zubov, ktorý dôkladne čistí ústnu dutinu, prispieva k prevencii proti zubnému kazu, ničí baktérie, obmedzuje zubný povlak, ochráni vaše ďasná pred zápalom a udržuje stály pocit sviežeho dychu. Vyskúšajte novú jemnejšiu príchuť bez alkoholu. Chráňte svoje ďasná pred vznikom paradentózy pravidelným používaním ústnej vody s fluoridom. Starajte sa o vaše zuby aspoň ráno a večer v troch základných krokoch: vyčistite zuby kefkou, použite zubnú niť či medzizubnú kefku na vyčistenie medzizubných priestorov a nakoniec použite ústnu vodu Listerine. Poteší vás výhodné rodinné balenie s objemom 500 ml.

Zloženie:

Aqua, Propylene glycol, Sorbitol, Poloxamér 407, Sodium lauryl sulfate, Eucalyptol, Benzoic acid, Sodium benzoate, Metyl salicylate, Thymol, Sodium saccharine, Sodium fluoride, mentol, Sucralose, Aroma, CI 42053. Obsahuje fluorid sodný (220 ppm F).

Návod na použitie:

Používajte dvakrát denne. Prípravok je obzvlášť účinný pri používaní ráno a večer po vyčistení zubov. Odmerajte 20 ml (4 čajové lyžičky po 5 ml) do pohára, preplachujte priestor okolo zubov a ďasien po dobu 30 sekúnd. Potom vypľujte.

Dôležité upozornenie:

Uchovávajte mimo dosahu detí.

Prípravok nie je vhodný pre deti do 6 rokov. Prípravok nepoužívajte, ak je uzáver pri kúpe poškodený. Prípravok nerieďte, neprehĺtajte a nepoužívajte priamo z fľaše. Ak používate fluorid z iných zdrojov, poraďte sa so svojím zubným lekárom.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Proti zubnému kazu, Proti zápalu ďasien, Bez alkoholu

Objem

Objem 500 ml
Kód:  ZUB051
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3574661021775

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06