Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LISTERINE CoolMint Mild Taste 1l

4,9 472 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
8,99 €

LISTERINE CoolMint Mild Taste 1l

Ústna voda LISTERINE CoolMint sa stane vaším profesionálnym pomocníkom každodennej ústnej hygieny s výsledkom zdravých zubov a ďasien a sviežeho dychu, ktorý vydrží po celý deň! Rad prípravkov s jemnejšou mentolovou príchuťou a 0 % alkoholu poskytuje komplexné riešenie v starostlivosti o ústnu dutinu pomocou 6 výhod. LISTERINE CoolMint chráni pred zubným povlakom a udržuje zdravé ďasná, zatiaľ čo obsah fluoridu napomáha predchádzať vzniku zubného kazu. Tiež podporuje prirodzenú belosť zubov a poskytuje trvalý pocit sviežeho dychu. Ústna voda CoolMint aktívne ničí baktérie, ktoré sú najčastejšou príčinou zubného povlaku a zápalu ďasien. Stačí len minúta denne na to, aby vám ústna voda LISTERINE ukázala svoju silu!

Ústna voda LISTERINE CoolMint 1 l a jej vlastnosti

  • Ústna voda LISTERINE CoolMint pre kompletnú hygienu ústnej dutiny
  • Pri používaní dvakrát denne navracia zdravie zubom i ďasnám
  • Chráni pred zubným povlakom a eliminuje jeho výskyt
  • Udržuje zdravé ďasná
  • Predchádza vzniku zubného kazu
  • Udržuje zuby prirodzene biele
  • Ničí baktérie aj v medzizubnom priestore
  • Chráni pred výskytom zápalu ďasien
  • Intenzívne osviežuje dych
  • LISTERINE CoolMint s jemnou príchuťou a bez alkoholu

Aplikácia:
Ústnu vodu Listerine používajte najlepšie každé ráno a večer po vyčistení zubov. Odmerajte 20 ml prípravku do pohára a dôkladne preplachujte priestor okolo zubov a ďasien po dobu 30 sekúnd. Potom vypľujte. 

Zloženie:
Aqua, Sorbitol, Propylene glycol, Poloxamér 407, Sodium lauryl sulfate, Benzoic acid, Eucalyptol, Aroma, Sodium saccharine, Methyl salicylate, Thymol, Menthol, Sodium fluoride, Sodium benzoate, Sucralose, Cl 42053. Obsahuje fluorid sodný (220 ppm F) .


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Vlastnosti Proti zubnému kazu, Proti zápalu ďasien, Bez alkoholu

Objem

Objem 1 000 ml
Kód:  ZUB544
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3574661011394

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11