Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Listerine Total Care Teeth Protection Mild Taste 500 ml

4,9 272 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
6,59 €

Listerine Total Care Teeth Protection Mild Taste 500 ml

Ústna voda Listerine Total Care Teeth Protection Mild Taste sa stane vaším profesionálnym pomocníkom každodennej ústnej hygieny s výsledkom zdravých zubov a ďasien a sviežeho dychu, ktorý vydrží po celý deň! Najpokročilejší rad prípravkov s jemnejšou príchuťou a 0 % alkoholu poskytuje komplexné riešenie v starostlivosti o ústnu dutinu pomocou 6 výhod. Listerine Total Care Teeth Protection Mild Taste chráni pred zubným povlakom a udržuje zdravé ďasná, zatiaľ čo obsah fluoridu napomáha predchádzať vzniku zubného kazu. Tiež chráni pred výskytom zubného kameňa, podporuje prirodzenú belosť zubov a poskytuje trvalý pocit sviežeho dychu. Total Care Taste aktívne ničí baktérie, ktoré sú najčastejšou príčinou zubného povlaku a zápalu ďasien. Stačí len minúta denne na to, aby vám ústna voda LISTERINE ukázala svoju silu!

Ústna voda Listerine Total Care Teeth Protection Mild Taste 500 ml a jej vlastnosti

  • Ústna voda Listerine Total Care Teeth Protection Mild Taste pre kompletnú hygienu ústnej dutiny
  • Pri používaní dvakrát denne navracia zdravie zubom i ďasnám
  • Chráni pred zubným povlakom a eliminuje jeho výskyt
  • Udržuje zdravé ďasná
  • Predchádza vzniku zubného kazu
  • Napomáha chrániť pred zubným kameňom
  • Udržuje zuby prirodzene biele
  • Ničí baktérie aj v medzizubnom priestore
  • Chráni pred výskytom zápalu ďasien
  • Intenzívne osviežuje dych
  • Listerine Total Care Teeth Protection Mild Taste s jemnou príchuťou a bez alkoholu

Aplikácia:
Ústnu vodu Listerine používajte najlepšie každé ráno a večer po vyčistení zubov. Odmerajte 20 ml prípravku do pohára a dôkladne preplachujte priestor okolo zubov a ďasien po dobu 30 sekúnd. Potom vypľujte. 

Zloženie:
Aqua, Sorbitol, Propylene glycol, Poloxamér 407, Sodium lauryl sulfate, Benzoic acid, Zinc chloride, Eucalyptol, Aroma, Sodium saccharin, Methyl salicylate, Thymol, Menthol, Sodium fluoride, Sodium benzoate, Sucralose, Cl 16035, Cl 42090. Obsahuje fluorid sodný (220 ppm F).


Zloženie

Zloženie:
Aqua, Sorbitol, Propylene glycol, Poloxamér 407, Laurylsulfát sodný, Kyselina benzoová, Zinc chloride, Eukalyptol, Aróma, Sodium saccharin, Metylsalicylát, Thymol, Mentol, Sodium fluoride, Sodium benzoate, Sukralóza, Cl 16035, Cl 42090. Obsahuje fluorid sodný (220 ppm F).

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Vlastnosti Proti zubnému kazu, Proti zápalu ďasien, Bez alkoholu

Objem

Objem 500 ml
Kód:  ZUB547
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3574660721980

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17