Obnoviť stránku

Listerine Total Care 500 ml

4,8 473 hodnotení
Cenová bomba
4,90 € Ušetríte 1,09 €

Listerine Total Care 500 ml

Listerine Total Care 6 v 1 ústna voda

Ústna voda Listerine Total Care je spoľahlivý pomocník zubných aj medzizubných kefiek a zubnej nite. Spoločne dokážu pri pravidelnom používaní ochrániť vaše zuby pred zubným povlakom, baktériami aj zubným kazom. Ústna voda dočistí vašu dutinu ústnu a odstráni všetky zvyšky jedál, zubný povlak aj baktérie, ktoré po čistení v ústach ostali. Zanechá vaše ústa svieže a dokonale čisté. Používajte kvalitnú ústnu vodu, ktorá vždy vyrieši 6 problémov počas jedného použitia!

Biele zuby a svieži dych

Jedinečná kombinácia všetkých ingrediencií udržuje zdravé zuby aj ďasná, chráni pred zubným kameňom a udržuje svieži dych až po 24 hodín. Rýchlo a spoľahlivo zničí všetky baktérie v medzizubnom priestore, kam bežná kefka nedosiahne. Príjemná chuť ústnej vody osvieži váš dych pred pracovnou schôdzkou, pred dôležitou skúškou aj pred milostnou schôdzkou. Starajte sa o svoje zuby starostlivo a pravidelne, aby váš úsmev bol dokonalý!

Vlastnosti ústnej vody

  • znižuje zubný povlak
  • udržuje zdravé ďasná
  • posilňuje zuby proti zubnému kazu
  • chráni pred zubným kameňom a pomáha udržiavať zuby prirodzene biele
  • ničí baktérie v medzizubnom priestore
  • udržuje svieži dych po 24 hodín

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Vlastnosti Proti zubnému kazu, Proti zápalu ďasien

Objem

Objem 500 ml
Kód:  ZUB212
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3574660537222

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04