Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LISTERINE Teeth and gum Defence 1 l

5 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LISTERINE Teeth and gum Defence 1 l

Máte želanie mať zdravšie zuby a ďasná? Čistenie zubnými kefkami a niťou nemusí byť dostatočné, odporúčame starostlivosť rozšíriť o priaznivé účinky ústnej vody. Táto kompletná antiseptická ústna voda patrí medzi najpokročilejšie ústne vody Listerine. Vďaka nej sa môžete ešte lepšie zbaviť škodlivých baktérií, ktoré sa držia najmä v ťažko dostupných miestach, ako sú medzizubné priestory. Klinické testy preukázali jej priaznivý účinok na vaše zuby aj ďasná pri používaní už dvakrát denne. Váš úsmev si takú starostlivosť rozhodne zaslúži.

Kľúčové vlastnosti

  • Posilňuje zubnú sklovinu, čím pomáha chrániť pred zubným kazom
  • Ničí škodlivé baktérie
  • Znižuje zubný povlak a tak chráni vaše ďasná
  • Dlhodobo zlepšuje sviežosť úst

Návod na použitie:

Pre čo najlepšie účinky používajte ústnu vodu ráno a večer po vyčistení zubov. Odmerajte 20 ml ústnej vody (zodpovedá 4 čajovým lyžičkám) a preplachujte priestor okolo zubov a ďasien po 30 sekúnd, potom vypľujte.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 1 000 ml

Vlastnosti

Vlastnosti Proti zubnému kazu, Proti zápalu ďasien
Kód:  ZUB225
Produktové číslo:  3574660521832

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08