Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LISTERINE Total Care Stay White 500 ml

4,8 305 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,99 €

LISTERINE Total Care Stay White 500 ml

Ústna voda Listerine Stay White pomáha udržiavať vaše zuby dokonale biele a vaše ďasná zdravé. Pri pravidelnom čistení zubov spolu s kefkou, medzizubnou kefkou a zubnou niťou je skvelou prevenciou proti zubnému kazu a zafarbovaniu zubov. Pomáha odstraňovať zubný plak, ktorý vytvára zubný kameň a je živnou pôdou pre baktérie spôsobujúce zubný kaz a ochorenia ďasien. Používajte kvalitnú ústnu vodu, aby váš úsmev bol dokonale žiarivý!

Svieže ústa celých 24 hodín

Ústna voda s obsahom eukalyptu a mentolu osvieži váš dych až na celých 24 hodín. Môžete ju použiť pred odchodom do práce, na dôležitú pracovnú schôdzku, na rande alebo na spoločenský večierok so svojimi priateľmi. Zakaždým by ste ju však mali využívať po čistení zubov, na ich dokonalé dočistenie. Ústna voda sa bez problémov dostane všade tam, kam sa nedostane vaša zubná kefka. Ústna voda Listerine Stay White dodá vašim zubom belosť a spoľahlivo ošetrí aj vaše ďasná. Ošetrujte ústa pravidelne bieliacou ústnou vodou, aby vaše zuby boli zdravé, krásne a žiarivé!

Vlastnosti ústnej vody

  • Udržuje zuby belšie
  • Znižuje tvorbu zubného kameňa
  • Ničí škodlivé baktérie
  • Posilňuje ďasná
  • Osviežuje dych až na 24 hodín
  • Predchádza tvorbe zubného kazu
  • Dočisťuje medzizubné priestory
  • Zloženie

    Aqua, Alcohol, Sorbitol, Poloxamer 407, Benzoic Acid, Zinc Chloride, Eucalyptol, Methyl Salicylate, Thymol, Sodium Benzoate, Sodium Fluoride, Menthol, Sucralose, Aroma, Sodium Saccharin, CI 42090. Obsahuje alkohol. Obsahuje fluorid sodný (220 ppm F-)

Zloženie

Zloženie

Aqua, Alcohol, Sorbitol, Poloxamér 407, Benzoic Acid, Zinc Chloride, Eukalyptol, Metylsalicylát, Thymol, Sodium Benzoate, Fluorid sodný, Mentol, Sukralóza, Aróma, Sacharín sodný, CI 42090. Obsahuje alkohol. Obsahuje fluorid sodný (220 ppm F-)

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Vlastnosti Proti zubnému kazu, Proti zápalu ďasien, S bieliacim účinkom

Objem

Objem 500 ml
Kód:  ZUB210
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3574660578300

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04