Obnoviť stránku

LISTERINE Green Tea 500 ml

4,8 292 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,59 €

LISTERINE Green Tea 500 ml

Ústna voda LISTERINE Green Tea sa stane vaším profesionálnym pomocníkom každodennej ústnej hygieny s výsledkom zdravých zubov a ďasien a sviežeho dychu, ktorý vydrží po celý deň! Prípravok s jemnejšou príchuťou a 0 % alkoholu poskytuje komplexné riešenie v starostlivosti o ústnu dutinu. Zloženie s obsahom fluoridu a esenciálnych olejov posilňuje zubnú sklovinu aj na ťažko prístupných miestach, a tým predchádza vzniku zubného kazu. Eliminuje prítomnosť zubného povlaku, ktorý býva častou príčinou ochorenia ďasien, a zároveň bráni jeho vzniku. Ústna voda Green Tea poskytuje trvalý pocit sviežeho dychu, ktorý sprevádza jemná, prírodná chuť zeleného čaju. Stačí len minúta denne na to, aby vám ústna voda LISTERINE ukázala svoju silu!

Ústna voda LISTERINE Green Tea 500 ml a jej vlastnosti

  • Ústna voda LISTERINE Green Tea pre kompletnú hygienu ústnej dutiny
  • Pri používaní dvakrát denne navracia zdravie zubom i ďasnám
  • Chráni pred zubným povlakom a eliminuje jeho výskyt
  • Posilňuje zubnú sklovinu
  • Predchádza vzniku zubného kazu
  • Chráni pred výskytom zápalu ďasien
  • Intenzívne osviežuje dych až po dobu 24 hodín
  • S výťažkami zo zeleného čaju a esenciálnymi olejmi
  • LISTERINE Green Tea s jemnou príchuťou a bez alkoholu

Aplikácia:
Ústnu vodu Listerine používajte najlepšie každé ráno a večer po vyčistení zubov. Odmerajte 20 ml prípravku do pohára a dôkladne preplachujte priestor okolo zubov a ďasien po dobu 30 sekúnd. Potom vypľujte. 

Zloženie:
Aqua, Sorbitol, Propylene glycol, Poloxamér 407, Sodium lauryl sulfate, Benzoic acid, Eucalyptol, Aroma, Sodium saccharin, Methyl salicylate, Thymol, Menthol, Sodium fluoride, Sodium benzoate, Sucralose, Camellia sinensis leaf extract, Caffeine, Cl 42053, Cl 47005. Obsahuje fluorid sodný (220 ppm F).


Zloženie

Zloženie:
Aqua, Sorbitol, Propylene glycol, Poloxamér 407, Laurylsulfát sodný, Kyselina benzoová, Eukalyptol, Aróma, Sodium saccharin, Metylsalicylát, Thymol, Mentol, Sodium fluoride, Sodium benzoate, Sukralóza, Camellia sinensis leaf extract, Kofeín, Cl 42053, Cl 47005. Obsahuje fluorid sodný (220 ppm F).

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Vlastnosti Proti zubnému kazu, Proti zápalu ďasien, Bez alkoholu

Objem

Objem 500 ml
Kód:  ZUB552
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3574661253411

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13