Obnoviť stránku

LISTERINE Coolmint 1 l

4,9 66 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LISTERINE Coolmint 1 l

Ústna voda LISTERINE Cool Mint sa stane vaším profesionálnym pomocníkom každodennej ústnej hygieny s výsledkom zdravých zubov a sviežeho dychu, ktorý vydrží po celý deň! Jedinečné zloženie poskytuje až 24-hodinovú ochranu proti zubnému povlaku a pri pravidelnom vyplachovaní 2 × denne trvale znižuje jeho výskyt v ústnej dutine, čím zároveň eliminuje hlavnú príčinu ochorenia ďasien. Ústna voda Cool Mint aktívne odstraňuje baktérie v medzizubnom priestore a intenzívne osviežuje dych. Stačí len pár sekúnd na to, aby vám ústna voda LISTERINE ukázala svoju silu!

Ústna voda LISTERINE Cool Mint 1 l a jej vlastnosti

  • Ústna voda LISTERINE Cool Mint pre dokonalú hygienu ústnej dutiny
  • Zabezpečuje svieži dych
  • Poskytuje ochranu proti vzniku zubného povlaku a znižuje jeho výskyt
  • Redukuje výskyt baktérií v medzizubnom priestore
  • Ústna voda Cool Mint navracia zdravie vašim ďasnám
  • Stačí samotná 1 minúta denne pre zdravý dych

Aplikácia:
Ústnu vodu Listerine používajte najlepšie každé ráno a večer po vyčistení zubov. Odmerajte 20 ml prípravku do pohára a dôkladne preplachujte priestor okolo zubov a ďasien po dobu 30 sekúnd. Potom vypľujte. 

Zloženie:
Aqua, Alcohol, Sorbitol, Poloxamér 407, Benzoic Acid, Sodium saccharin, Eucalyptol, Methyl salicylate, Aroma, tymol, Menthol, Sodium benzoate, CI42053


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 1 000 ml

Vlastnosti

Vlastnosti Bez fluoridu, Proti zubnému kazu
Kód:  ZUB528

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03