Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LINTEO BABY Prebaľovacie podložky 60 × 60 cm, 5 ks

4,8 19 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LINTEO BABY Prebaľovacie podložky 60 × 60 cm, 5 ks

JEMNÉ A
ŠETRNÉ

Všetko pre
bábätká

Linteo Baby
Linteo Baby

Prebaľovacie podložky Linteo Baby

Jemné detské prebaľovacie podložky Linteo Baby zo série Linteo Baby vám skvele poslúžia pri cestovaní, na návštevách, alebo napríklad v aute. Môžete ich používať ale aj doma, v kočíku, v postieľkach, na prebaľovacom pulte, jednoducho všade tam, kde budete potrebovať prebaliť vaše dieťatko. Skladajú sa z 3 účinných vrstiev, od spodnej vrstvy zabraňujúcej nepríjemnému presiaknutiu, cez strednú absorpčnú, až po vrchnú pre rovnomerné vstrebanie tekutiny. Toto výhodné balenie obsahuje 5 ks podložiek.
Zloženie prebaľovacích podložiek Linteo Baby: netkaná textília, SAP a buničina, Polyethylen.

Benefity prebaľovacích podložiek Linteo Baby 60 × 60 cm, 5 ks

Linteo Baby

Prebaľovacie podložky Linteo Baby majú skvelé absorpčné schopnosti

Trojvrstvové prebaľovacie podložky Linteo Baby skvele vstrebávajú vodu, takže sa nemusíte báť znečistenia či zamokrenia vašich vecí pri prebaľovaní vášho potomka.

Linteo Baby

Linteo Baby sa zaručí za bezpečie vášho bábätka

Všetky výrobky Linteo Baby sú dermatologicky testované a zaručujú úplnú nezávadnosť. Bez obáv je možné ich používať na každodennú hygienu novorodencov aj detí s veľmi citlivou pokožkou náchylnou k dermatologickým problémom.

Linteo Baby

Prebaľovacie podložky Linteo Baby majú široké možnosti využitia

Sú ideálne na prebaľovanie na cestách aj doma. Zložené na veľmi malý rozmer. Podložky Linteo Baby sú vhodné aj do detských postieľok a kočíkov. Savý buničitý materiál okamžite vstrebáva tekutinu a zabraňuje presiaknutiu. Drážky na podložke spôsobujú rovnomernú absorpciu tekutiny. Možné opakované použitie.

Linteo Baby

O značke Linteo Baby

Celá detská kozmetika Linteo Baby sa vyrába v Českej republike, odkiaľ pochádza aj samotná značka Linteo. Kozmetika Linteo Baby bola vytvorená s láskou pre všetky starostlivé mamičky a ich bábätká. Je totiž naozaj dôležité, aby bolo vaše bábätko spokojné a šťastné. Preto Linteo Baby neustále rozširuje ponuku produktov detskej kozmetiky.

Výrobca a dodávateľ: Melitrade a.s.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Cestovná
Umiestnenie Na postieľku

Typ

Typ Jednorazová
Kód:  BABY7273
Produktové číslo:  8594158371751
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01