Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LIFTEA Pomaranč a céder 25 g

3,8 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LIFTEA Pomaranč a céder 25 g

Vosk na fúzy LIFTEA Pomaranč a céder s obsahom 25 g je skvelý kozmetický prípravok určený pre mužov, ktorý sa stará o bradu a fúzy a slúži najmä na ich vytvarovanie. Dodáva im potrebný tvar a zanecháva ich mierne lesklé. Hravo si poradí aj s odstávajúcimi fúzmi, ktoré usadí na svoje miesto. Prípravok s prírodnou mužnou vôňou je obohatený o esenciálne oleje z pomaranča a cédru. Obsahuje taktiež extrakty z bambuckého masla, olivového a arganového oleja a včelieho vosku. Nebol testovaný na zvieratách. Skvelý pomocník pre dokonale pestovaný vzhľad vašich fúzov. 

Použitie:
Vosk zohrejte najskôr v prstoch a potom jemne vmasírujte do vlhkých alebo suchých fúzov a brady.
Obsah:
25 g 
Určené:
pre mužov
Zloženie:
Bambucké maslo, olivový olej, včelí vosk, arganový olej

 

Parametre a špecifikácia

Parfumácia

Parfumovanie S parfumovaním

Typ produktu

Typ produktu Vosk
Kód:  KSMU0257
Produktové číslo:  8594026238551

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08