Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

LEROS Ženská túžba 20× 2 g

4,8 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,69 €

LEROS Ženská túžba 20× 2 g

Ste milovníci čaju a radi si ho vychutnávate v pohodlí domova? V takom prípade by vám mohol prísť vhod čaj Leros. Bylinný čaj sa varí už roky rokúc. Z generácie na generáciu sa predávajú znalosti o tom, čo nám príroda ponúka a ako jej ponuku využiť. Byliny sa vyznačujú jedinečnou vôňou a chuťou. Aj vy si zaručene nájdete tú, ktorá pre vás bude tá pravá. Je rozdelený v tradičných čajových vrecúškach. Čaj Leros si môžete zakúpiť v balení po 20 kusoch, pričom jedno vrecúško má hmotnosť 2 g.

Kľúčové prednosti čaju LEROS Ženská túžba 20× 2 g

  • Vychutnajte si šálku výborného čaju
  • Bylinné čaje s dlhoročnou tradíciou, jedinečnou vôňou aj chuťou
  • Predáva sa v klasických čajových vrecúškach
  • Balenie obsahuje 20 ks čaju Leros
  • Hmotnosť jedného vrecúška predstavuje 2 g

Zloženie

Zloženie: List damiány - Turnera diffusa (20 %), jablko (15 %), plod šípku (15%), kvet ruže stolisti (10%), plod korenovníka čierneho (10%), kôra škorice (10 %), kôra pomaranča (10%), kvet ibišteka (10%).

Parametre a špecifikácia

Balenie

Počet kusov v balení 20 ks

Druh a určenie

Typ Čajová zmes
Druh čaju Bylinný
Forma Vrecká

Balenie

Hmotnosť 2 g
Kód:  LERCA548
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594740103548
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16