Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

LEROS Telo očista 21× 1,4 g + LEROS Vnútorná Harmónia 20× 1,3 g + LEROS Immunity SHOT 150 ml

Garancia najlepšej ceny
6,70 €

LEROS Telo očista 21× 1,4 g + LEROS Vnútorná Harmónia 20× 1,3 g + LEROS Immunity SHOT 150 ml

Ste milovníci čaju a radi si ho vychutnávate v pohodlí domova? V tom prípade je pre vás ako stvorený čaj Leros. História bylinného čaju siaha do nepamäti. Aj naše prastaré mamy vedeli, čo dobré nám príroda ponúka a ako tieto dary využiť. Každá bylina má svoju jedinečnú vôňu a chuť. Dozaista si nájdete tú, ktorá zachutí práve vám. Je rozdelený v klasických čajových vrecúškach. Čaj Leros získate v balení po 21 kusoch.

Zásadné prednosti čaju LEROS Telo očista 21× 1,4 g

  • Uvelebte sa so šálkou lahodného čaju
  • Bylinné čaje poznáme už odnepamäti, každá bylina má svoju jedinečnú vôňu a chuť
  • Balený do klasických čajových vrecúšok
  • Balenie obsahuje 21 ks čaju Leros

Túžite si po dlhom a náročnom dni vychutnať svoju šálku vynikajúceho čaju? V tom prípade je pre vás ako stvorený čaj Leros. Bylinné čaje sa varili odjakživa. Staré mamy vždy vedeli, ktorá bylinka rastie v okolí a aký lahodný nápoj z nej možno vykúzliť. Každá bylina má svoju jedinečnú vôňu a chuť. Dozaista si nájdete tú, ktorá zachutí práve vám. Je rozdelený v klasických čajových vrecúškach. Čaj Leros sa dodáva v balení po 20 kusoch.

Zásadné vlastnosti čaju LEROS Vnútorná Harmónia 20× 1,3 g

  • Vychutnajte si šálku svojho obľúbeného čaju
  • Bylinné čaje s dlhoročnou tradíciou, jedinečnou vôňou aj chuťou
  • Predáva sa v klasických čajových vrecúškach
  • V balení nájdete 20 ks čaju Leros

Lisovaná šťava zo zázvoru s vitamínom C. Prípravok Immunity SHOT obsahuje jablkovú šťavu, ktorá nie je vyrobená z koncentrátu, šťavu z lisovaného zázvoru a vitamín C. Produkt je ošetrený šetrnou pasterizáciou. Neobsahuje konzervanty, lepok, pridaný cukor. Vhodné pre vegánov.

Zázvor a vitamín C
Zázvor prináša úľavu pri žalúdočných ťažkostiach, napomáha normálnemu tráveniu, priaznivo pôsobí na dýchací systém a podporuje prirodzenú obranyschopnosť organizmu. Vitamín C napomáha normálnej funkcii imunitného systému, prispieva k zníženiu vyčerpania a únavy a priaznivo ovplyvňuje nervový systém a psychickú činnosť. Ďalej chráni bunky pred oxidačným stresom a napomáha správnemu energetickému metabolizmu. Prispieva k normálnej tvorbe kolagénu, ktorý podporuje správne fungovanie našich kostí, kože, chrupaviek, krvných ciev, zubov a ďasien.

Dávkovanie
Užívajte 1 fľaštičku (150 ml) denne. Pred použitím pretrepte.

Zloženie
Jablková šťava NFC (Not From Concentrate – nie je vyrobené z koncentrátu) (90 %), šťava z lisovaného zázvoru (podzemok) (Zingiber officinale) (10 %), vitamín C (kyselina L-askorbová) (53 mg/100 ml prípravku).

Upozornenie
Výrobok nie je určený pre deti. Nepoužívajte pri precitlivenosti na niektorú zložku prípravku. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Uchovávajte mimo dosahu detí.

Výrobca
U Národní galerie 470, 156 00 Praha 5 - Zbraslav


Parametre a špecifikácia

Druh a určenie

Typ Čajová zmes
Druh čaju Bylinný
Pôsobí priaznivo na Detoxikáciu, Nervy a spánok, Odvodnenie
Forma Vrecká
Kód:  LERCA104bun
Záruka: 24 mesiacov
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09