Obnoviť stránku

LEROS Darčekový rukáv pani učiteľke

4,8 4 hodnotení
8,20 €

LEROS Darčekový rukáv pani učiteľke

Darčekový rukáv pani učiteľke LEROS

60 sáčkov

LEROS Darčekový rukáv pani učiteľke

Darčekový rukáv pani učiteľke LEROS urobí určite radosť všetkým pani učiteľkám. Obsahuje 3 čajové zmesi, a to Upokojenie, Radostné zaspávanie a Silné oči. Čajová zmes Upokojenie je tvorená harmančekom a levanduľou. Harmanček napomáha k normálnemu tráveniu, duševnej pohode a relaxácii, zatiaľ čo levanduľa k normálnej funkcii močových ciest a obličiek, normálnemu tráveniu, činnosti pečene, činnosti kardiovaskulárneho systému a relaxáciu.

Čajová zmes Radostné zaspávanie ponúka konopný list, kvet vlčieho maku, kvet harmančeka a kvet ibišteka. Ibištek pôsobí ako antioxidant a prispieva k prirodzenej obranyschopnosti, emočnému komfortu, mentálnemu zdraviu, relaxácii a tonizácii tela a mysle. Súčasťou zmesi Silné oči je plod čučoriedky, čierny žeriav – arónia, koriander, koreň mrkvy, kvet slezu, nechtík a čierny bez. Čučoriedka podporuje normálny stav zraku, tvorbu kolagénu v oku, normálnu činnosť kapilárnych ciev a žíl a normálny stav žalúdočnej sliznice a sliznice tenkého čreva. Arónia pôsobí ako antioxidant. Slez napomáha k normálnej činnosti hltana a krku, nechtík k normálnej funkcii pečene a čriev, osvieženiu tela a normálnej funkcii dýchacieho systému.

Kľúčové vlastnosti darčekového rukávu pani učiteľke LEROS

  • Darčekový rukáv určený pre pani učiteľky
  • Obsahuje 3 čajové zmesi, a to Upokojenie, Radostné zaspávanie a Silné oči
  • Čajová zmes Upokojenie je tvorená harmančekom a levanduľou
  • Čajová zmes Radostné zaspávanie ponúka konopný list, kvet vlčieho maku, kvet harmančeka a kvet ibišteka
  • Súčasťou zmesi Silné oči je plod čučoriedky, čierny žeriav – arónia, koriander, koreň mrkvy, kvet slezu, nechtík a čierny bez

Podmienky skladovania

Skladujte v suchu.

Pôvod/adresa výrobcu

Pôvod: Česká republika

Výrobca: LEROS, s. r. o.
V Národnej galérii 470
Praha 5 – Zbraslav 156 00

Zloženie

Levanduľové upratanie Kvet harmančeka (70%), kvet levandule (30%). RADOSTNÉ USÍNANIE Konopný list (45 %), kvet vlčieho maku (28 %), kvet harmančeka (15 %), kvet ibišteka (12 %). SILNÉ OČI Plod čučoriedky (20 %), čierneho žeriavu - arónia (20%), koriandra (20 %), koreň mrkvy (20%), kvet slezu (10 %), nechtíka (5 %), bazy čiernej (5 %).

Parametre a špecifikácia

Druh a určenie

Typ Súprava čajov
Druh čaju Bylinný
Pôsobí priaznivo na Nervy a spánok, Energiu a pamäť
Forma Vrecká
Krajina pôvodu Český

Balenie

Hmotnosť 1 260 g

Zloženie

Zloženie Konope, Levanduľa, Čučoriedka
Kód:  LERdas43
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594740001943
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18