Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Leros Darčekové balenie tubusov I.

4,7 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -6 %
8,20 € 8,69 €

Leros Darčekové balenie tubusov I.

Ste nadšenými milovníkmi čaju a radi ho vychutnávate vo vašom obľúbenom kresle doma? Potom vás určite zaujme čaj Leros. Bylinný čaj sa varí už vekmi vekov. Z generácie na generáciu sa odovzdávajú znalosti o tom, čo nám príroda ponúka a ako jej ponuky využiť. Byliny sa vyznačujú jedinečnou vôňou a chuťou. Aj vy si zaručene nájdete tú, ktorá pre vás bude tá pravá. Je sypaný, množstvo čaju na lúhovanie si tak volíte podľa seba. Čaj Leros môžete zakúpiť v balení po 2 kusoch s celkovou hmotnosťou 100 g.

Čaj Leros Darčekové balenie tubusov I. .

Hlavné vlastnosti čaju Leros Darčekové balenie tubusov I.

  • Doprajte si pohodu so šálkou výborného čaju
  • Bylinné čaje s dlhoročnou tradíciou, jedinečnou vôňou aj chuťou
  • Forma: sypaný
  • V balení nájdete2 ksčajuLeros
  • Balenie bolo zhotovené s hmotnosťou 100 g

Zloženie

ĽAHKÉ DÝCHANIE: Oplodí šípku (35 %), Plod šípku 48%, lipový kvet 17%, plod žeriava vtáčieho 10%, plod čiernych ríbezlí 10%, rooibos 6%, pomarančová kôra 5%, divozelový kvet 4%.0 kvet bazy čiernej (15%), vňať mäty piepornej (10 %), kvet slezu (10 %), kvet divozelu (5 %), kvet nechtíka (5%).
POSILNENÁ IMUNITA: Plod šípku 48%, lipový kvet 17%, plod žeriava vtáčieho 10%, plod čiernych ríbezlí 10%, rooibos 6%, pomarančová kôra 5%, divozelový kvet 4%.

Parametre a špecifikácia

Balenie

Počet kusov v balení 2 ks

Druh a určenie

Typ Čajová zmes
Druh čaju Bylinný
Pôsobí priaznivo na Imunitu, Dýchacie cesty
Forma Sypaný

Balenie

Hmotnosť 100 g
Kód:  LERCA820
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594740100820
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11