Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Lekárnička v plastovom kufríku pre 5 osôb

5 2 hodnotení
19 €

Lekárnička v plastovom kufríku pre 5 osôb

Či už cestujete za účelom pokojnej dovolenky alebo adrenalínových zážitkov, nezabudnite si so sebou vziať lekárničku. V domácnosti by vám mohla postačovať domáca lekárnička ŠTĚPAŘ. Tá sa bude hodiť kedykoľvek, keď ide o drobné poranenia. Obsah balenia predstavuje rôzne zdravotnícke vybavenie. Jej vybavenie je prispôsobené pre 5 osôb. Lekárnička je dostupná vo forme kufríka. Ak ju nechtiac zašpiníte, nič sa nedeje. Jednoducho ju umyjete vodou a pripravíte na ďalšie použitie. Materiálom ponúkaného variantu je plast. Rozmery tohto konkrétneho variantu sú 25 × 20 × 8 cm.

Lekárnička Lekárnička v plastovom kufríku pre 5 osôb ...

Hlavné vlastnosti lekárničky Lekárnička v plastovom kufríku pre 5 osôb

  • Lekárnička ŠTĚPAŘ je vhodná do podmienok v domácnosti
  • Zdravotnícke potreby sú súčasťou
  • Jej obsah vystačí pre 5 osôb
  • Lekárnička je dostupná vo forme kufríka
  • Použitým materiálom je plast
  • Rozmer lekárničky je 25 × 20 × 8 cm

Zdravotnícke vybavenie: gumové škrtidlo, latexové rukavice, náplasť bez vankúšika, nožnice, pinzeta, resuscitačné rúško, rýchloobväz, sterilný gázový štvorec, sterilný gázový obväz, trojrohá šatka, obväz hotový s 1 vankúšikom, fixačný obväz, plastové rúška a vata

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Domáca

Obsah lekárničky

Zdravotnícke vybavenie Gumové škrtidlo, Latexové rukavice, Náplasť bez vankúšika, Nožnice, Pinzeta, Resuscitačné rúško, Rýchloobväz, Sterilný gázový štvorec, Sterilný gázový obväz, Trojrohá šatka, Obväz hotový s 1 vankúšikom, Fixačný obväz, Plastové rúška, Vata
Počet osôb 5

Balenie

Balenie Kufrík
Materiál Plast
Vlastnosti Umývateľná
Farba Biela

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka obalu 8 cm
Výška obalu 25 cm
Šírka obalu 20 cm
Kód:  Step0045
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  NLZM5_kufr

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19