Obnoviť stránku

LEIFHEIT Pegasus 180 Maxx 81650

4,8 12 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LEIFHEIT Pegasus 180 Maxx 81650

Sušiak na bielizeň je nevyhnutnou pomôckou v každej domácnosti. Sušiak Pegasus 180 Maxx  firmy Leifheit sa vyznačuje nezvyčajne skvelou stabilitou a veľkou plochou na uloženie aj väčšieho množstva bielizne, ako ste boli doteraz zvyknutí. Je vybavený výklopnými bočnicami a na stranách ponúka možnosť zavesenia dlhých kusov odevov. Výrobok disponuje okrem hlavnej veľkej plochy aj dvoma držiakmi na sušenie drobnej bielizne. Tento praktický sušiak si poradí až s dvomi práčkami bielizne! Skvele sa hodí do každej väčšej domácnosti.
Čo robí tento sušiak unikátnym, sú jeho rozmery. Názov MAXX totiž nedostal len tak, pre nič za nič. Vyznačuje sa totiž extra dlhou sušiacou plochou pre ľahké sušenie bielizne veľkosti XXL a extra výškou postranných krídel, až 1,28 metra. Naopak, jeho šírka je len 55 cm, čo zaručuje jednoduché prenášanie a uskladnenie.
Parametre a špecifikácia:
Prednosti:
Skvelá stabilita
Veľká plocha na sušenie
Výklopné bočnice
2 držiaky na vešanie drobných kusov bielizne
Na použitie vnútri aj vonku
Rozmery:
118 x 10,5 x 54,5 cm
Dĺžka sušiacej plochy:
18 m
Záruka:
3 roky

Parametre a špecifikácia

Typ sušiaka

Typ sušiaka Klasický

Určenie

Určenie Vnútorný

Materiál

Materiál Kov

Vlastnosti

Vlastnosti Skladací

Rozmery rozloženého sušiaka

Šírka 196 cm
Hĺbka 55 cm
Výška 128 cm
Hmotnosť 4,1 kg

Výbava

Výbava Držiak na drobnú bielizeň
Kód:  EAN8007a3
Produktové číslo:  4006501816504

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16