Obnoviť stránku

LEIFHEIT Nadstavec zmeták Xclean Allround 40 cm 45005

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEIFHEIT Nadstavec zmeták Xclean Allround 40 cm 45005

Ak ste zástancami absolútne úchvatných systémov spoločnosti Leifheit, špecializujúcej sa na upratovanie domácností a záhrad, potom ste iste oboznámení so širokým repertoárom pomocníkov kompatibilných so systémom CLICK. Ako jedného z nich vám predstavujeme tento veľmi praktický zmeták Xlean Allround.

Vďaka štetinám z prírodných materiálov umiestnených do tvaru X v centre zmetáka efektívne zbiera nečistoty a malé časti prachu, čo napomáha rýchlejšiemu a ľahšiemu zametaniu. Navyše má vďaka šikmej polohe násady zaručený priamy kontakt s podlahou. Vďaka záberu so šírkou 40 cm a pogumovaným okrajom, ktoré zabraňujú poškodeniu nábytku a stien, je primárne určený na vnútorné použitie na parkety a laminátové podlahy, ale môžete ho samozrejme použiť tiež na zametanie exteriérov a iných povrchov. 

Kód:  EAN8510k
Produktové číslo:  4006501450050

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09