Obnoviť stránku

Leifheit Mop Profi + Vedro Profi s nášľapným žmýkaním 55077

4,6 16 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Leifheit Mop Profi + Vedro Profi s nášľapným žmýkaním 55077

Nenahraditeľným pomocníkom v každej domácnosti je mop Leifheit, model Profi. Pohyblivý kĺb umožňuje vytieranie do osmičiek, dosiahne pod postele, skrine a na všetky ťažko dostupné miesta. Návleky vyrobené zo špeciálnych syntetických mikrovláken sú vymeniteľné a je možné ich prať v práčke pri teplote 60° C. Tento poloprofesionálny podlahový mop Leifheit Profi so záberom 42 cm môže byť použitý na všetky typy podláh vrátane podláh citlivých na vlhkosť.

Súčasťou mopu je vedro Leifheit Profi s nášľapným žmýkaním pre praktické umývanie dlážky. Už si nebudete musieť namáčať ruky do špinavej vody ani ohýbať chrbát! Žmýkanie návleku budete ovládať pohodlne nášľapom. Univerzálne vedro so žmýkacím systémom má objem 8 litrov. Je vhodné pre mopy Profi či iné mopy s drôtenou konštrukciou.

 

 

 

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Plochý mop
Kód:  EAN8001j
Produktové číslo:  4006501550774

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19