Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LEIFHEIT Čistič okien Window Cleaner 51003, mop, tyč

4,8 609 hodnotení
Kúpiť s kódom DNIALZA20
Kód bude uplatnený automaticky.
35,92 €
44,90 €

LEIFHEIT Čistič okien Window Cleaner 51003, mop, tyč

Pre ľahšie upratovanie domácnosti iste oceníte pomocníka špičkovej kvality v podobe čističa na okná Leifheit spoločne s tyčou s dĺžkou 43 cm a mopom na okná. Kompaktný bielo-tyrkysový dizajn tela zjednoduší manipuláciu a umývanie okien už pre vás bude hračkou. Leští aj vysáva bez škvŕn. Elektrické odsávanie vody zaistí perfektný lesk aj na zrkadlách, dlaždiciach či sprchových kútoch. Manipulácia aj umývanie je veľmi jednoduché vďaka veľkému otvoru nádrže. Stieracia gumová stierka má dĺžku 28 cm a jej výkon zaisťuje batéria so senzorom standby. Samozrejmosťou je kompatibilita so všetkými systémami Click in. 

Kľúčové vlastnosti

  • Čistič okien vrátane tyče a mopu
  • Leští aj vysáva bez škvŕn
  • Elektrické odsávanie vody
  • Gumová stierka 28 cm dlhá
  • Veľký otvor nádrže
  • Senzor Standby až 35 minút
  • Kompatibilný so všetkými systémami Click in

Perfektná čistota

Praktické, rýchle a predovšetkým bezdrôtové čistenie okien bez šmúh ocení každá gazdinka. Súčasťou súpravy je taktiež batéria s pohotovostným režimom až 35 minút a adaptér na nabíjanie. Vysávač sa honosí výbornou kvalitou, výrobou v Európe a dostatočnou nádržou na odsatú vodu, ktorá dokáže pohltiť až 100 ml. Nepoužívajte však na akrylátové plochy. 

Rozmery:
48 × 23 × 10 cm


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Ručný

Vlastnosti

Objem nádrže 100 ml
Hmotnosť 1 610 g
Výdrž batérie 35 min
Kód:  LEIWIN04
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  51003

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11