Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LEIFHEIT Aquanta Click

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEIFHEIT Aquanta Click

Pre ľahšie upratovanie domácnosti iste oceníte pomocníka špičkovej kvality v podobe vysávača na okná LEIFHEIT. Vysávač Aquanta Click leští aj vysáva bez škvŕn a zbaví vás tak nepríjemných a nevzhľadných kvapiek. Kompaktný dizajn tela zjednoduší manipuláciu a umývanie okien a ďalších podobných plôch. Elektrické odsávanie vody zabezpečí perfektný lesk aj zrkadiel, dlaždíc či sprchových kútov. Manipulácia aj umývanie je veľmi jednoduché vďaka veľkému otvoru do nádrže. Nádrž na vodu má objem 100 ml. K ďalším benefitom, ktoré vám pri upratovaní zaistia väčšiu efektivitu je 360° použitie vysávača, ktorý vám umožní pracovať aj v šikmej polohe a nad hlavou.

Kľúčové vlastnosti vysávača na okná LEIFHEIT Aquanta Click

  • Vysávač okien špičkovej kvality LEIFHEIT s automatickou funkciou vysávania
  • Leští a odsáva vodu bez škvŕn a zbaví vás nepríjemných stekajúcich kvapiek
  • Veľký otvor nádrže pre praktickú a rýchlu manipuláciu
  • Vysávač na okná Aquanta Click je kompatibilný so všetkými násadami Leifheit ClickSystem
  • Ideálny na čistenie a leštenie okien, zrkadiel, dlaždíc a sprchových kútov

Perfektné a praktické upratovanie s vysávačom na okná Leifheit

Vysávač na okná Aquanta Click disponuje batériou s dlhou výdržou až 30 minút, bez toho aby ste museli jeho činnosť prerušiť či znovu nabíjať. Doba nabíjania je 180 minút. Vysávačom tak ľahko odsajete plochu s rozmerom cca 85 m2. Samozrejmosťou je kompatibilita so všetkými násadami Leifheit ClickSystem, ktoré váš prístroj povýšia na ďalšiu úroveň a môžete sa tak dať napr. do upratovania strešných okien, zimných záhrad a alebo inak horšie dostupných miest.


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Ručný

Vlastnosti

Objem nádrže 100 ml
Hmotnosť 1 012 g
Výdrž batérie 30 min
Kód:  LEIVO259
Produktové číslo:  51025

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12