Obnoviť stránku

Leganza Levanduľový relaxačný sprchovací gél 500 ml

10,70 €

Leganza Levanduľový relaxačný sprchovací gél 500 ml

Prajete si, aby bolo sprchovanie príjemným zážitkom pre telo aj myseľ? Potom si vás určite získa sprchový gél Leganza Lavender, ktorý sa šetrným spôsobom stará o normálnu pokožku. Produkt má relaxačný účinok. O vašu pokožku sa počas sprchovania a umývania skvele postará zloženie s prírodnými olejmi. Sprchový gél obsahuje len tie najlepšie ingrediencie zo sveta prírody. Jeho levanduľový variant vás určite zaujme a postará sa o spríjemnenie vašich každodenných chvíľ strávených pri umývaní alebo sprchovaní. Správne efekty sprchového gélu pomáha docieliť predovšetkým levanduľa. Sprchový gél šetrne, ale účinne umyje vašu pokožku a zanechá ju príjemne prevoňanú.

Kľúčové prednosti sprchového gélu Leganza Levanduľový relaxačný sprchovací gél 500 ml

  • Sprchový gél Leganza Lavender premení každodennú rutinu na príjemný zážitok
  • Účinok: relaxačný
  • Zloženie s prírodnými olejmi
  • Sprchový gél Leganza Lavender sa perfektne hodí na normálnu pleť
  • Aktívne látky sprchového gélu: levanduľa
  • Prírodný sprchový gél
  • Jeho objem predstavuje 500 ml

Zloženie

Zloženie:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerín, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Cocamide Dea, Urea, Lauryl Glucoside, Lavandula Angustifolia Oil (Lavender Oil )*, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Tetrasodium EDTA, Citric Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerín, Parfum (Fragrance), Benzyl Salicylate, Linalool, Limonene, Ci 42090 (Fd&C Blue No1), Ci 75470 (Carmine) * Bulgarian Organic Lavender Essential Oil.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 500 ml

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Relaxačný
Špecifikácia Prírodné
Rad Levanduľový

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi
Kód:  BEAdark011
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3800010525459

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02