Obnoviť stránku

Leganza depilačná súprava zo zeleného čaju 225 ml

5 1 hodnotení
5,95 €

Leganza depilačná súprava zo zeleného čaju 225 ml

Chcete sa zbaviť chĺpkov efektívne a na dlhšiu dobu? V tom prípade sa vám bude hodiť depilačný krém LEGANZA. Odstránenie chĺpkov pomocou krému zvládnete rýchlo, potrvá len pár minút.

Podstatné vlastnosti depilačného krému Leganza depilačná súprava zo zeleného čaju 225 ml

  • Depilačný krém LEGANZA zaistí jednoduché a rýchle odstránenie chĺpkov
  • Depilácia pomocou krému zaručí jemnosť pokožky na niekoľko týždňov

Zloženie

INCI: Depilatory cream: Aqua, Cetearyl Alcohol, Urea, Calcium Thioglycolate, Cocos Nucifera Oil, Ceteareth-12, glycerín, Sodium Hydroxide, Paraffinum Liquidum, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Parfum, Benzyl Salicylate, Metyl Ionone, Limonene, Linalool, Ceteareth-20, PEG-8, Camellia Sinensis Leaf Extract, Phenoxyethanol. INCI: After Depilation Cream: Aqua, Cetearyl Ethylhexanoate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cetearyl, glycerín, Glyceryl Stearate, Isopropyl Palmitata, Glyceryl Stearate Citrate, Allantoín, Basabolol, Carbomer, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum.
Kód:  LEGANZAdep01
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3800010507103

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06