Obnoviť stránku

Leganza Čučoriedková sada 400 ml

11,62 €

Leganza Čučoriedková sada 400 ml

Darčeková sada kozmetiky – obsahuje sprchovací gél s čučoriedkami a jogurtom a telové suflé s jemnou našľahanou textúrou, skvele sa rozotiera a vstrebáva - 2,91 €/100 ml

Zloženie

Ingredients / Inci/: Shower Gél:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerín, Sodium Chloride, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Cocamide Dea, Urea, Lauryl Glucoside, Lactobacillus Bulgaricus Ferment Filtrate, Streptococcus Thermophilus Ferment Filtrate, Lysine, Sodium Glutamate, Pyridoxine, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Tetrasodium EDTA, Citric Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerín, Parfum. Ingredients / Inci/: Body Soffle:
Aqua, Cetearyl Ethylhexanoate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cetearyl Alcohol, Glycerín, Glyceryl Stearate, Isopropyl Palmitate, Glyceryl Stearate Citrate, Lactobacillus Bulgaricus Ferment Filtrate, Streptococcus Thermophilus Ferment Filtrate, Lysine, Sodium Glutamate, Ascorbic Acid, Pyridoxine, Carbomer, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerín, Parfém /Limonene/.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dámske

Balenie

Počet ks v balení 2 ks
Obsah balenia Sprchový gél, Telové maslo

Objem

Objem 400 ml
Kód:  BEAdark003
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3800010508391

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19