Obnoviť stránku

LAVERA Žiarivý krémový rúž 05 Pink Grapefruit 4,5 g

Garancia najlepšej ceny
Novinka
13,90 €

LAVERA Žiarivý krémový rúž 05 Pink Grapefruit 4,5 g

Pekne upravené pery sú vizitkou každej ženy. Kvalitný rúž dokonale podčiarkne ich vzhľad. Rúž LAVERA patrí medzi výrazné produkty s vysokým stupňom krytia, vďaka tomu budete potrebovať iba jednu vrstvu na zakrytie prirodzenej farby vašich pier. Trblietavý efekt bude pôsobivý a priláka pozornosť na každej párty. Nezvýrazňuje nedokonalosti pier a dodá im hydratáciu po celú dobu aplikácie. V kombinácii s kontúrovacou ceruzkou navyše docielite presne vymedzené okraje. Ružový rúž na pery LAVERA vás nadchne odtieňom, ktorý si na prvý pohľad obľúbite.

Hlavné prednosti rúžu LAVERA Žiarivý krémový rúž 05 Pink Grapefruit 4,5 g

  • Rúž LAVERA vytvorí krásne zmyselné pery a líčenie dotiahne k dokonalosti
  • Sýto pigmentovaný a úplne krycí
  • Trblietavý rúž na pery sa výborne hodí na večerné líčenie
  • Suchým perám zaručí perfektnú hydratáciu
  • Odtieň rúžu na pery LAVERA je ružový

Zloženie

Ricinus Communis (Castor) Seed Oil*, Canola Oil, Rhus Verniciflua Peel Wax, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Oryza Sativa (Rice) Bran Wax, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Rosa Centifolia Flower Extract*, Alcohol* denat., Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Ascorbyl Palmitate, Water (Aqua), Fragrance (Parfém)**, Citronellol **, Limonene**, Geraniol**, Linalool**, Benzyl Alcohol**, Eugenol**, Citral**, [+/- Mica, Iron Oxide (CI 77491), Iron Oxide (CI 77492), Iron Oxide (CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891)]

Parametre a špecifikácia

Krytie

Krytie Plné

Textúra

Textúra Trblietavá

Vlastnosti

Vlastnosti Hydratačný

Odtieň

Odtieň Ružový

Výdrž

Výdrž 6 hodín

Hmotnosť

Hmotnosť 4,5 g (0 kg)
Kód:  DEKO7710
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4021457654239
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02