Obnoviť stránku

LAVERA Volumizing 13 ml

Garancia najlepšej ceny
Novinka
7,80 €

LAVERA Volumizing 13 ml

Ak máte riasy, ktoré sú prirodzene svetlé, alebo naopak slabé a málo výrazné, vynikajúcim spoločníkom vám bude maskara LAVERA. Jej hustá a unikátna receptúra opticky zahusťuje riasy a dodá im bohatý objem. Hustá tvar kefky zohráva zásadnú úlohu pri nanášaní maskary. Je vyrobená z plastu a dosiahnete s ňou mimoriadny a očarujúci efekt. Jej bezpečná formula je komfortná aj pre nositeľov kontaktných šošoviek. Čierna farba maskary LAVERA je ideálna na každodenné všedné aj slávnostné líčenie. Ako dermokozmetika podlieha maskara na oči najprísnejším nárokom na kvalitu. Zaiste oceníte, že disponuje vegan certifikáciou. Objem maskary LAVERA je 13 ml.

Hlavné prednosti produktu LAVERA Volumizing 13 ml

  • Maskara LAVERA je výborným prostriedkom na podčiarknutie vašich rias
  • Zahusťuje a zaistí riasam maximálny objem
  • Jej kefka má hustá tvar
  • Materiálom kefky je plast
  • Je obľúbená aj medzi používateľmi kontaktných šošoviek
  • Farba: čierna
  • LAVERA maskara má objem 13 ml
  • Ide o dermo a vegan produkt

Zloženie

Water (Aqua), Iron Oxide (CI 77499), Alcohol* denat., Glyceryl Stearate SE, Diisostearoyl-3 Dimer Dilinoleate, Caprylic/Capric Triglyceride, Trihydroxystearin, Brassica Campestris/Aleurites Fordii Oil Copolymer, Rhus Verniciflua Peel Wax, Oryza Sativa (Bran) Wax, Inulin, Pullulan, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Sorbitol, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Dehydroxanthan Gum, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Trehalose, Acacia Senegal Gum, Hydrolyzed Soy Protein, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Ascorbyl Palmitate, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Fragrance (Parfum)**, Limonene**, Linalool**, Citral**, Citronellol**

Parametre a špecifikácia

Typ

Použitie Mihalnice
Typ Klasická
Vhodné pre Kontaktné šošovky
Špecifikácia Dermo, Vegan

Kefka

Tvar Hustá
Materiál Plast

Objem

Objem 13 ml

Efekt

Efekt Objem

Farba

Farba Čierna
Kód:  DEKO7716
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4021457646852
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02