Obnoviť stránku

LAVERA Revitalizujúci Sprchový gél s pomarančovo-mätovou vôňou 250 ml

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
6,29 €

LAVERA Revitalizujúci Sprchový gél s pomarančovo-mätovou vôňou 250 ml

Prajete si, aby bolo sprchovanie príjemným zážitkom pre telo aj myseľ? Potom si vás určite získa sprchový gél LAVERA. Iste oceníte starostlivo vybrané zloženie s prírodnými olejmi. Sprchový gél obsahuje len tie najlepšie ingrediencie zo sveta prírody. Nachádza sa medzi bio produktmi a vďaka tomu prináša len to najčistejšie, čo príroda ponúka. Sprchový gél zaistí perfektnú očistu pokožky celého tela a okrem toho ju pomáha tiež regenerovať a udržať ju jemnú a vláčnu.

Hlavné vlastnosti sprchového gélu LAVERA Revitalizujúci Sprchový gél s pomarančovo-mätovou vôňou 250 ml

  • Sprchový gél LAVERA sa šetrným spôsobom pri umývaní postará o vašu pokožku
  • Zloženie s prírodnými olejmi
  • Obsahuje prírodné suroviny v bio kvalite
  • Objem predstavuje 250 ml

Zloženie

Water (Aqua), Sodium Coco-Sulfate, Glycerín, Coco-Glucoside, Lauryl Glucoside, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Citric Acid, Sea Salt (Maris Sal), Mentha Citrata Leaf Extract*, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract*, Coffea Arabica (Coffee) Seed Extract*, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Extract*, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Disodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Oleate, Alcohol* denat., Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Anisate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecitín, Ascorbyl palmitate, Fragrance (Parfém)**, Limonene**, Linalool**, Geraniol** * ingredients from certified organic agriculture ** from natural essential oils

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 250 ml

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Špecifikácia Bio, Prírodné

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi

Využitie produktu

Typ produktu Sprchový gél
Kód:  SG1118
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4021457648528
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01