Obnoviť stránku

LAVERA Make-up s kyselinou hyalurónovou 01 Natural Ivory 30 ml

Garancia najlepšej ceny
Novinka
19 €

LAVERA Make-up s kyselinou hyalurónovou 01 Natural Ivory 30 ml

Chcete si zaobstarať produkt, ktorý schová všetky nedostatky vašej pleti? Potom sa vám bude páčiť make-up LAVERA. S pomocou praktickej pumpičky si make-up LAVERA ľahko nadávkujete. S pomocou praktického kvapkadla bude aplikácia make-upu LAVERA prebiehať bez problémov. Tekutý make-up je veľmi obľúbený vďaka ľahkému a rýchlemu roztieraniu. Dlhotrvajúci make-up bude držať veľa hodín. Ide o krycí make-up. Hodí sa pre akúkoľvek pleť. Ak sa radíte k priaznivcom vegan kozmetiky, potom sa vám tento make-up zapáči.

Zásadné prednosti make-upu LAVERA Make-up s kyselinou hyalurónovou 01 Natural Ivory 30 ml

  • Krycí make-up
  • Konzistencia make-upu: tekutá
  • Proti začervenaniu
  • Make-up LAVERA s objemom 30 ml
  • Pre všetky typy pleti
  • Vydrží až 8 hodín

Zloženie

Water (Aqua), Helianthus Annuus (Sunflower) Hybrid Oil*, Coco-Caprylate / Caprate, Polyglyceryl-3 polyricinoleát, Alcohol* denat., glycerín, Glyceryl Oleate, Pongamia Glabra Seed Oil, Hydrogenovaný ricínový olej, Lecitín, Tapioca Starch*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Magnesium Sulfate, Levulinic Acid, Xanthan Gum, Sodium Levulinate, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Sodium Hydroxide, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Ascorbyl Palmitate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Fragrance (Parfém)**, Limonene**, Benzyl Salicylate**, Linalool**, Geraniol**, Citral**, Citronellol **, [+/- Iron Oxide (CI 77491), Iron Oxide (CI 77492), Iron Oxide (CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891)] * Ingredients from certified organic agriculture **natural essential oils

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Make-up

Špecifikácia

Špecifikácia Vegan
Typ pleti Všetky typy
Výdrž 8 hodín

Vlastnosti

Účinok Dlhotrvajúci, Hydratačný, Proti začervenaniu

Balenie

Typ balenia Pumpička, Kvapkadlo
Objem 30 ml

Konzistencia

Konzistencia Tekutá

Krytie

Krytie Krycí
Kód:  DEKO7723
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4021457645336
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08