Obnoviť stránku

LAVERA Lash to Impress 13 ml

Garancia najlepšej ceny
Novinka
16,08 €

LAVERA Lash to Impress 13 ml

Ak sa vám páčia nápadné riasy a chcete oživiť svoj pohľad, skvelým pomocníkom vám bude maskara LAVERA. Úzka tvar kefky je jedným z kľúčových prvkov pre presnú aplikáciu maskary na oči. Je zhotovená z plastu a dosiahnete s ňou mimoriadne a oslnivé výsledky. Jej bezpečná formula je príjemná aj pre používateľov kontaktných šošoviek. Čierna farba maskary LAVERA je klasikou, ktorú zvolíte na všedné líčenie aj na akúkoľvek príležitosť. Ako dermokozmetika zodpovedá maskara najprísnejším kritériám kvality. Neobsahuje žiadne živočíšne zložky, nesie si teda označenie vegan. Objem maskary LAVERA je 13 ml.

Hlavné vlastnosti produktu LAVERA Lash to Impress 13 ml

  • Maskara LAVERA vám garantuje výrazné riasy aj celý pohľad
  • Špecifické vlákna prinášajú predĺžený vzhľad
  • Kefku charakterizuje úzka tvar
  • Na zhotovenie kefky bol vybraný plast
  • Bezpečná pre oči s kontaktnými šošovkami
  • Farba: čierna
  • LAVERA maskara má objem 13 ml
  • Ide o dermo a vegan výrobok

Zloženie

INCI:Water (Aqua), Iron Oxide (CI 77499), Alcohol* denat., Glyceryl Stearate SE, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil*, Rhus Verniciflua Peel Wax, Trihydroxystearin, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Inulin, Pullulan, Cellulose, Hectorite, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Sorbitol, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Dehydroxanthan Gum, Arginine, Trehalose, Acacia Senegal Gum, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Ascorbyl Palmitate, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Fragrance (Parfum)**, Limonene**, Linalool**, Citral**, Benzyl Alcohol**, Citronellol**

Parametre a špecifikácia

Typ

Použitie Mihalnice
Typ Klasická
Vhodné pre Kontaktné šošovky
Špecifikácia Dermo, Vegan

Kefka

Tvar Úzka
Materiál Plast

Objem

Objem 13 ml

Efekt

Efekt Predĺženie

Farba

Farba Čierna
Kód:  DEKO7717
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4021457651665
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08