Obnoviť stránku

LAVERA Darčeková spevňujúca sada Basis sensitiv

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LAVERA Darčeková spevňujúca sada Basis sensitiv

Atraktívna darčeková kolekcia certifikovanej prírodnej kozmetiky značky LAVERA Darčeková spevňujúca sada Basis sensitiv vás poteší dvoma kvalitnými prípravkami z radu LAVERA BASIS, ktoré obsahujú účinné aktívne látky v BIO kvalite. Ide o jemný sprchový gél na telo aj vlasy Hydratujúce osvieženie 2 v 1 s GREEN HYDRO COMPLEXOM s výťažkami z BIO aloe vera, ktorý poskytne vašej pokožke aj vlasom dokonalú čistotu a hydratáciu. Spevňujúce telové mlieko Q10 s prírodným koenzýmom Q10 a ďalšími aktívnymi BIO zložkami vráti vašej pokožke sviežosť a pružnosť. Pravidelným používaním týchto výrobkov sa vaša pokožka stane hebkou,vláčnou a pružnou. Čisto prírodné zloženie prípravkov pokožku nezaťažuje, ale naopak upokojuje a dodáva jej kvalitnú výživu i starostlivosť.

Kľúčové vlastnosti prírodnej kozmetiky LAVERA Darčeková spevňujúca súprava Basis sensitiv

  • Prípravky v tejto darčekovej kolekcii sa veľmi účinne starajú o všetky typy pleti, najmä o suchú a citlivú
  • Lavera Basis Sprchový gél na telo aj vlasy Hydratujúce osvieženie 2 v 1 pokožku tela i vlasy hydratuje a regeneruje
  • Lavera Basis Spevňujúce telové mlieko Q10 bojuje proti známkam starnutia, spevňuje a vyhladzuje pokožku
  • Oba výrobky certifikovanej prírodnej kvality pokožku hydratujú, regenerujú a vracajú jej sviežosť
  • BIO ingrediencie Green Hydro Complex, medovka, nechtík, jojobový olej a koenzým Q10
  • LAVERA Darčeková spevňujúca súprava Basis sensitiv – jemná starostlivosť s dlhotrvajúcim účinkom a viditeľnými výsledkami

Lavera Basis Sprchový gél na telo aj vlasy 200 ml Hydratujúce osvieženie 2 v 1

Jemný sprchový gél na telo aj vlasy s prírodným keratínom a Green Hydro Complexom s výťažkami z BIO aloe vera vašu pokožku jemne čistí a zároveň hydratuje, takže po umytí nemáte nepríjemný pocit vysušenia. Má neutrálne pH a nenarušuje prirodzenú ochrannú bariéru kože, naopak vyživuje ju a chráni. Ošetrujúce zloženieje vhodné na citlivú a suchú pokožku.

Aktívne látky:
GREEN HYDRO COMPLEX – špeciálne ošetrujúce zloženie s výťažkami z aloe vera, ktoré je extra šetrné a nenarušuje prirodzenú ochrannú bariéru pokožky.
BIO medovka, BIO nechtík – protizápalový upokojujúci účinok, osvieženie, lesk vlasov.
Výťažky z morských rias – regenerácia, antioxidant, proti starnutiu pokožky.

Použitie:
Nanášajte na mokrú pokožku i vlasy a jemne napeňte. Po umytí dôkladne opláchnite.

Lavera Basis Spevňujúce telové mlieko Q10 200 ml

Hydratačné mlieko s BIO jojobovým olejom, BIO aloe vera, prírodným koenzýmom Q10 a ďalšími prírodnými látkami účinne bojuje proti známkam starnutia pokožky, vracia jej pružnosť, jemnosť a hydratáciu. Veľmi rýchlo sa do kože vstrebáva, pri pravidelnom používaní uvidíte už po dvoch týždňoch výsledok. Vaša pokožka bude viditeľne spevnená.

Aktívne látky:
Koenzým Q10 – stimuluje bunky v pokožke, regeneruje ju, vyhladzuje a minimalizuje známky predčasného starnutia kože.
BIO jojobový olej – rastlinný olej s vynikajúcimi vyživujúcimi vlastnosťami.
BIO aloe vera – hydratačný, chladivý a upokojujúci účinok.

Použitie:
Aplikujte na pokožku celého tela a starostlivo rozotrite.

Zloženie sprchový gél:
Water (Aqua), Glycerin, Sodium Coco-Sulfate, Lauryl Glucoside, Betaine, Caprylyl/Capryl Glucoside, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Avena Sativa (Oat) Straw Extract*, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Extract*, Pisum Sativum (Pea) Peptide, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Algae Extract, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Sea Salt (Maris Sal), Citric Acid, Lactic Acid, Tartaric Acid, Sodium Hyaluronate, Alcohol*, Fragrance (Parfum)**, Limonene**, Geraniol**, Linalool**, Citral**, Citronellol**.
*ingredients from certified organic agriculture, **natural essential oil

Zloženie telové mlieko:
Water (Aqua), Alcohol*, Glycine Soja (Soybean) Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Glycerin, Isoamyl laurate, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Alcohol, Myristyl Alcohol, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Crambe Abyssinica Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Xanthan Gum, Ubiquinone, Melissa Officinalis Leaf Water*, Rosa Damascena Flower Water*, Hydrogenated Palm Glycerides, Hydrogenated Lecithin, Brassica Campestris (rapeseed) Sterols, Tocopherol, Helianthus annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbyl palmitate, Chlorophyllin-Copper Complex (CI 75810), Fragrance (Parfum)**, Limonene**, Linalool**, Geraniol**, Citral**, Citronellol**, Benzyl Benzoate**, Benzyl Alcohol**.
*ingredients from certified organic agriculture, **natural essential oils

Obsah súpravy:
Lavera Basis Sprchový gél na telo aj vlasy 200 ml
Lavera Basis Spevňujúce telové mlieko Q10 200 ml


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Bio , Prírodné, Vegan
Kód:  VBAL687
Produktové číslo:  4021457625352
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02