Obnoviť stránku

LAVERA Chladivý Lip Booster 5,5 ml

Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -8 %
12,90 € 13,99 €

LAVERA Chladivý Lip Booster 5,5 ml

Určite si rada vyrazíte von s namaľovanými perami. Správne zvolená farba je slušivá a mnohokrát ju možno použiť aj na očné viečka, či líca. Rúž LAVERA ponúka stredné krytie a zvýrazní prirodzenú farbu vašich pier. Ak preferujete veľké pery, tento variant s leskom je pre vás ako stvorený. Dodáva perám potrebnú hydratáciu. V kombinácii s kontúrovacou ceruzkou navyše docielite presne vymedzené okraje.

Zásadné vlastnosti rúžu LAVERA Chladivý Lip Booster 5,5 ml

  • Rúž LAVERA vytvorí krásne zmyselné pery a líčenie dotiahne k dokonalosti
  • Menšie množstvo pigmentu poskytuje čiastočné krytie
  • Lesklá verzia opticky zväčší pery
  • Suchým perám zaručí perfektnú hydratáciu

Zloženie

Ricinus Communis (Castor) Seed Oil*, Brassica Campestris/Aleurites Fordi Oil Copolymer, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Oryza Sativa (Rice) Bran Wax, Polyhydroxystearic Acid, mentol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, C10-18 Triglycerides, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Tocopherol, Sodium Hyaluronate, Distarch Phosphate, Trioleín, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Glycyrrhizát draselný, anthocyanins, Glyceryl Dioleate, Water (Aqua), Citric Acid, Fragrance (Parfém)**, Linalool**, Citronellol **, Benzyl Alcohol**, geraniol **

Parametre a špecifikácia

Krytie

Krytie Čiastočné

Textúra

Textúra Lesklá

Vlastnosti

Vlastnosti Hydratačný

Odtieň

Odtieň Priehľadná

Objem

Objem 5,5 ml
Kód:  DEKO7713
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4021457654338
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14