Obnoviť stránku

LAVERA Black Obsidian Black 10 ml

Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -10 %
17,90 € 19,91 €

LAVERA Black Obsidian Black 10 ml

Ak máte riasy, ktoré sú od prírody svetlé, alebo naopak tenké a nevýrazné, určite si obľúbite maskaru na oči LAVERA. Výživné látky riasy podporujú a prispievajú k ich zdravému rastu. Hustá tvar kefky má zásadnú úlohu pri aplikácii maskary na oči. Je plastová a dosiahnete s ňou mimoriadne a oslnivé výsledky. Čierna farba maskary LAVERA je ideálna na denné všedné aj večerné líčenie. Ako dermokozmetika spĺňa maskara najprísnejšie kritériá kvality. Pri výrobe boli použité suroviny rastlinného pôvodu, a preto disponuje vegan certifikáciou. Objem maskary LAVERA je 10 ml.

Kľúčové vlastnosti produktu LAVERA Black Obsidian Black 10 ml

  • Maskara LAVERA je výborným prostriedkom na zvýraznenie vašich rias
  • Vyživujúce látky zaisťujú posilnenie rias aj ich zdravý rast
  • Jej kefka má hustá tvar
  • Na výrobu kefky bol zvolený plast
  • Farba: čierna
  • LAVERA maskara disponuje objemom 10 ml
  • Ide o dermo a vegan výrobok

Zloženie

INCI:Water (Aqua), Iron Oxide (CI 77499), Alcohol* denat., Glyceryl Stearate SE, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil*, Rhus Verniciflua Peel Wax, Trihydroxystearin, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Inulin, Pullulan, Cellulose, Hectorite, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Sorbitol, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Dehydroxanthan Gum, Arginine, Trehalose, Acacia Senegal Gum, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Ascorbyl Palmitate, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Fragrance (Parfum)**, Limonene**, Linalool**, Citral**, Benzyl Alcohol**, Citronellol**

Parametre a špecifikácia

Typ

Použitie Mihalnice
Typ Klasická
Špecifikácia Dermo, Vegan

Kefka

Tvar Hustá
Materiál Plast

Objem

Objem 10 ml

Efekt

Efekt Posilnenie

Farba

Farba Čierna
Kód:  DEKO7718
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4021457654390
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18