Obnoviť stránku

LANZA - Tekutý čistič práčky Express, 250 ml

4,8 25 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,69 €

LANZA - Tekutý čistič práčky Express, 250 ml


Tekutý čistič práčky Lanza Washing Machine Cleaner Express Fresh s objemom 250 ml vďaka unikátnemu zloženiu účinne čistí a odstraňuje nečistoty a zvyšky pracieho prípravku zo všetkých povrchov v práčke. Udržuje jej vnútorné časti hygienicky čisté a zaisťuje tak jej optimálnu činnosť a dlhšiu životnosť. Odstraňuje zápach a zanecháva príjemnú a sviežu vôňu, ktorú pocítite, kedykoľvek práčku otvoríte. Udržujte s čističom Lanza Express Fresh práčku v čistote, dosiahnete vynikajúce výsledky.

Kľúčové vlastnosti tekutého čističa práčky Lanza

  • Odstraňuje nečistoty a zápach
  • Zanecháva príjemnú vôňu
  • Predlžuje životnosť práčky
  • Jednoduché použitie
Použitie:
Nalejte malé množstvo prípravku na hubku a utrite zásuvku dávkovača pracieho prostriedku, aby ste odstránili nečistoty a zvyšky saponátu. Zostávajúca časť vlejte do nádobky na prací prostriedok. Zvoľte bežný program a zapnite práčku. Po skončení pracieho cyklu odstráňte za pomoci hubky prípadné zvyšky nečistôt na okraji vnútornej časti bubna a dvierok práčky. Pre dosiahnutie optimálnych výsledkov používajte čistič práčky Lanza Express Fresh raz mesačne.

Zloženie:
Menej ako 5 % katiónové povrchovo aktívne látky, neiónové povrchovo aktívne látky, parfum, limonene

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Podľa konzistencie Tekuté

Objem

Objem 250 ml
Kód:  CIS316
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5999109521965

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09