Obnoviť stránku

LANZA, tekutý čistič práčky - svieža vôňa, 250 ml

4,6 29 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
3,49 €

LANZA, tekutý čistič práčky - svieža vôňa, 250 ml

Tekutý čistiaci prostriedok Lanza je špeciálne určený na čistenie útrob práčok. Vyniká svojím unikátnym zložením s trojitým účinkom a ponúka riešenie všetko v jednom. Perfektne čistí a odstraňuje všetky nečistoty a zvyšky pracieho prášku v práčke. Zaisťuje jej optimálny výkon a dlhšiu životnosť. Práčku osvieži, zbaví zápachu a prevonia ju veľmi príjemnou vôňou, ktorú pocítite vždy, keď ju otvoríte.
Použitie:
Nalejte malé množstvo prípravku na hubku a zostávajúcu časť vlejte do zásuvky dávkovača pracieho prostriedku. Nastavte bežný prací program na 60 °C a práčku zapnite. Po dokončení pracieho cyklu očistite práčku pomocou hubky od zvyškov nečistôt na okraji vnútornej časti bubna a dvierok.
Objem:
250 ml
Zloženie:
Menej ako 5 % neiónové povrchovo aktívne látky, Parfém, Limonene

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Podľa konzistencie Tekuté

Objem

Objem 250 ml
Kód:  CIS167
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5999109521958

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11