Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

LANZA Total Power Gel Caps 2in1 28 ks (28 praní)

4,9 15 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LANZA Total Power Gel Caps 2in1 28 ks (28 praní)

Užite si dokonale svieži pocit po oblečení čerstvo vypraného prádla. S kapsulami Power Gél značky Lanza nebolo pranie nikdy jednoduchšie. Spoľahlivo odstráni všetky škvrny a dodá vašej bielizni neodolateľnú vôňu. Použitie kapsúl je veľmi jednoduché, rýchle a efektívne - len ju vložíte do bubna práčky ešte pred pridaním bielizne. Kapsule sa potom pri kontakte s vodou začnú okamžite rozpúšťať, vďaka čomu sa do vlákien textilu dostane celých 100 % prác sily. Balenie obsahuje 28 kapsúl, každú na 1 pranie.

Pri používaní by ste tiež nemali zabúdať na bezpečnosť. Dbajte na opatrnú manipuláciu s prípravkom a dodržujte definovaný postup. Po prípadnom zasiahnutí očí ich niekoľko minút starostlivo oplachujte vodou. Ak by podráždenie stále pretrvávalo, je nutné vyhľadať lekársku pomoc. Pri styku s pokožkou postihnuté miesto tiež umyte veľkým množstvom vody. Pracie kapsule navyše vždy uchovávajte mimo dosahu detí.

 
 

Parametre a špecifikácia

Použitie

Typ bielizne Univerzálna
Vlastnosti Na bežné pranie

Počet kusov

Počet kusov 28 ks
Kód:  PPR162
Produktové číslo:  8592326016763

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02