Obnoviť stránku

LANZA Fresh & Clean Biela 6,75 kg (90 praní)

4,9 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LANZA Fresh & Clean Biela 6,75 kg (90 praní)

Keď periete svoje biele prádlo, chcete, aby po vypraní bolo naozaj biele, nie zašednuté. Pre prirodzene biele a čisté prádlo je ako stvorený prací prášok LANZA Fresh & Clean Biela s príjemnou vôňou a vynikajúcou účinnosťou už pri 30 °C.

Kľúčové vlastnosti LANZA Fresh & Clean Biela

  • Prací prášok zabraňuje zašednutiu bielej farby
  • Na biele prádlo
  • Pre teploty vody 30 °C, 60 °C a 90 °C
  • S príjemnou vôňou

Pre čisto bielu farbu bez zašednutia

Prací prášok LANZA Fresh & Clean Biela je natoľko účinný, že sa pobije nielen s bielou farbou, ale dokáže odstrániť aj zašlé škvrny. Je určený pre teploty vody 30 °C, 60 °C a 90 °C. Jeho účinnosť je zaručená už pri teplote 30 °C, čo využijete v prípade, kedy chcete obmedziť riziko poškodenia tkaniny vyššou teplotou vody.

Zloženie:
5 % alebo viac, ale menej ako 30 % zeolity, menej ako 5 % aniónové povrchovo aktívne látky, neiónové povrchovo aktívne látky, bieliace činidlá na báze kyslíka, optické rozjasňovače, polykarboxyláty, enzýmy, parfém, butyl phenyl metyl propional.

Bezpečnostné opatrenia:
Prací prostriedok spôsobuje vážne podráždenie očí. Uchovávajte vždy mimo dosahu detí. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku.
Pri zasiahnutí očí: Opatrne niekoľko minút vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené a pokiaľ je možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Ak pretrváva podráždenie očí: Vyhľadajte lekársku pomoc/starostlivosť.
Pri požití: Ak sa necítite dobre, volajte Toxikologické informačné stredisko/lekára. Po manipulácii si dôkladne umyte ruky.

 

Parametre a špecifikácia

Použitie

Farba bielizne Na bielu bielizeň
Vlastnosti Zachovanie intenzity farby

Počet praní

Počet praní 90
Kód:  PPR258
Produktové číslo:  8592326016626

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07