Obnoviť stránku

LANZA Expert Biela 4,5 kg (60 praní)

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LANZA Expert Biela 4,5 kg (60 praní)

Lanza Expert biela je odborník na pranie bielej bielizne. Pustí sa aj do zaschnutej špiny, ktorú rozpustí a odstráni. Nové zloženie pracieho prášku obsahuje viac aktívnych látok a vďaka tomu vyperiete viac bielizne pri použití menšieho množstva prášku. Lanza chráni bielu farbu vašej bielizne pred zošednutím.

Kľúčové vlastnosti Lanza Expert biela

  • Viac aktívnych látok zabezpečuje o 30 % lepšie pranie
  • Prací prášok Lanza na bielu bielizeň
  • Ochrana voči zošednutiu bielej farby
  • Účinný aj pri teplote vody 30 °C

Prací prášok na žiarivo bielu farbu

Prášok na pranie Lanza Expert biela si ľahko poradí so špinou vďaka aktívnym látkam. Jeho účinnosť prania je už pri teplote vody 30 °C, čo využijete na obmedzenie poškodenia tkaniny odevov horúcou vodou. Lanza Expert Biela vašu bielu bielizeň čisto vyperie a zároveň zachová žiarivo bielu farbu. Prací prášok má sviežu vôňu, ktorá dlho vydrží.

Zloženie:
15 – 30 % zeolity, 5 – 15 % aniónové povrchovo aktívne látky, kyslíkové bieliace činidlo, <5 % neiónové povrchovo aktívne látky, optické zjasňovače, polykarboxyláty, enzýmy, parfém, citronellol, alfa-Hexylcinnamaldehyd, 2- (4-terc-butylbenzyl ) propanál.

Bezpečnostné upozornenia:
Spôsobuje vážne poškodenie očí. Bezpečnostné upozornenia: Uchovávajte mimo dosahu detí. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku.
Pri zasiahnutí očí: Opatrne niekoľko minút oplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené a ak sa dajú ľahko odstrániť. Pokračujte vo vyplachovaní. Ak pretrváva podráždenie očí: vyhľadajte lekársku pomoc.
Pri požití: Ak sa necítite dobre, volajte Toxikologické informačné centrum alebo lekára. Po použití si umyte ruky.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 4 500 g (4,5 kg)

Použitie

Typ bielizne Univerzálna
Farba bielizne Na bielu bielizeň
Vlastnosti Zachovanie intenzity farby

Počet praní

Počet praní 60
Kód:  PPR261
Produktové číslo:  5997321712420

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06