Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

LANCÔME Visionnaire Advanced Skin Corrector LR2412-Cx 50 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LANCÔME Visionnaire Advanced Skin Corrector LR2412-Cx 50 ml

Pleťové sérum LANCÔME Visionnaire Advanced Skin Corrector LR2412-Cx je luxusné pleťové sérum, ktoré účinne bojuje proti vráskam a rozšíreným pórom. Prípravok obsahuje unikátnu zložku LA 2412 (4 %), ktorá bola vyvinutá tak, aby prestupovala niekoľkými vrstvami pokožky a aktivovala tak po sebe idúce série mikrotransformícií. Vďaka tomu pôsobí proti tvorbe vrások hlboko v pokožke a existujúce vrásky plynule vyhladzuje. Okrem toho dopraje pleti ďalšiu potrebnú starostlivosť, vyživuje ju, zjednocuje farebný tón pokožky a perfektne zakrýva nedokonalosti, ako napríklad pigmentové škvrny či jazvičky po akné. Toto sérum vašu pleť znateľne omladí a vy tak už nebudete musieť premýšľať o plastickej operácii či ošetrení pleti laserom. Doprajte si pleť so znateľne zredukovaným vráskami bez rozšírených pórov, ktorej farebné nerovnomernosti budú zjednotené.
Aktívne látky:

  • LA 2412 (4 %) je zložka, prestupujúca niekoľkými vrstvami pokožky. Vďaka tomu pôsobí proti tvorbe vrások hlboko v pokožke a existujúce vrásky plynule vyhladzuje.

Typ pleti:
Výrobok je vhodný pre všetky typy pleti.
Použitie:
Aplikujte každé ráno aj večer pod svoj obľúbený krém. Sérum môžete použiť aj na očné okolie.
Objem:
50 ml
Zloženie:
Aqua/Water, Cyclohexasiloxane, Glycerin, Alcohol Denat., Sodium Tetrahydrojasmonate, Polysilicon-11, Octyldodecanol, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Dipropylene Glycol, Bis-PEG/PPG-16/16 PEG/PPG-16/16 Dimethicone, Ci 77891/Titanium Dioxide, Mica, Secale Cereale Extract/Rye Seed Extract, Sodium Hyaluronate, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Adenosine, Poloxamér 338, Ammonium Polyacryldimethyltauramide/Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Dimethicone, Dimethiconol, Pentylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Disodium EDTA, Methyldihydrojasmonate, Citronellol, Inulin Lauryl Carbamate, Parfum/Fragrance.
 


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Doba používania

Podľa doby používania Denný, Nočný
Kód:  KSPL1566
Produktové číslo:  3605533114070

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13